Facebook Pixel Έσκασαν βόμβες στον Παναθηναϊκό - «Αποκαλύψεις»-φωτιά για Παϊρόζ-Αλαφούζο
| 2018-10-23 11:19:00

Έσκασαν βόμβες στον ΠΑΟ - «Αποκαλύψεις»-φωτιά για Παϊρόζ-Αλαφούζο - Ιδού το σχέδιο, όλα στη φόρα

του Νίκου Στεργίου
Έσκασαν βόμβες στον ΠΑΟ - «Αποκαλύψεις»-φωτιά για Παϊρόζ-Αλαφούζο - Ιδού το σχέδιο, όλα στη φόρα

Ποιος «μαρτύρησε» τα πάντα. Τι θα γίνει άμεσα. Θα τρελαθεί ο κόσμος.

Πρώτο θέμα στην «πράσινη» επικαιρότητα αποτελεί η μεγάλη συνέντευξη του Γιώργου Δώνη στην εφημερίδα «Live Sport», μιας και ο Έλληνας τεχνικός δε δίστασε να αναφερθεί σε όλα τα «καυτά» θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό.

Οι περισσότεροι στέκονται στις ατάκες του για τα αγωνιστικά θέματα, ωστόσο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον η τοποθέτηση του προπονητή του Τριφυλλιού για τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, καθώς ο 49χρονος τεχνικός μίλησε προσεχτικά για τον Ταϊλανδό επενδυτή, κράτησε χαμηλά την μπάλα και απέφυγε τις μεγαλοστομίες.

Μάλιστα, ο Γιώργος Δώνης αποκάλυψε ότι έχει συναντηθεί τρεις φορές συνολικά με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, με τον οποίο έχει συζητήσει την επόμενη μέρα του συλλόγου, η οποία δεν περιλαμβάνει, όπως τόνισε, υπερβολές και πολλά εκατομμύρια για μεταγραφές, αλλά ένα ρεαλιστικό πλάνο εξυγίανσης της ΠΑΕ.

Αν και ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε κάποια στιγμή πως ο Ταϊλανδός του υποσχέθηκε πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα υπάρχει η δυνατότητα για να γίνουν πιο ισχυρές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Όλα αυτά, βεβαίως, δείχνουν ότι το deal με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ προχωράει κανονικά και πως λογικά μέχρι το τέλος της σεζόν, ο νέος επενδυτής θα έχει αναλάβει δράση στην ομάδα. Αλλιώς πώς θα έκανε λόγο για μεταγραφές στον τεχνικό της ομάδας…

Παράλληλα, ο Γιώργος Δώνης έκανε ακόμα μία σημαντική «αποκάλυψη» που αφορά την υπάρχουσα διοικητική κατάσταση. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη συχνή επαφή που διατηρεί με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο επικοινωνεί κάθε φορά μετά τα παιχνίδια (μέσω sms). Κάτι που επιβεβαιώνει ότι ο νυν μεγαλομέτοχος παραμένει ενεργός και βρίσκεται κοντά στην ομάδα, προετοιμάζοντας με τον καλύτερο τρόπο το έδαφος για την επόμενη μέρα.

Εξάλλου, όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο διάστημα θα υπάρξει συνδιοίκηση ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, με τους δύο άνδρες να παίρνουν από κοινού αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις στην Εθνική - Μ’ αυτόν τον τεχνικό τα λέει σήμερα ο Γραμμένος - Δίνουν τα χέρια;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags