Facebook Pixel Τρελαίνει κόσμο ο Γιαννακόπουλος - Τι «παίζει» με Σαββίδη - Γιατί «κοντράρει» Μαρινάκη
| 2018-10-23 14:00:00

Τρελαίνει κόσμο ο Γιαννακόπουλος - Τι «παίζει» με Ιβάν, γιατί «κοντράρει» Μαρινάκη - Θα γίνει χαμός

του Νίκου Στεργίου
Τρελαίνει κόσμο ο Γιαννακόπουλος - Τι «παίζει» με Ιβάν, γιατί «κοντράρει» Μαρινάκη - Θα γίνει χαμός

Φοβερό παιχνίδι Δημήτρη «τσιτώνει» τους οπαδούς. Πού το πάει;

Πολλά σχόλια, αλλά και αντιδράσεις, έχει προκαλέσει τελευταία η στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απέναντι στους μεγάλους αντιπάλους του Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήματα.

Χθες ο ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ δε δίστασε να ταχθεί, για μια ακόμη φορά, υπέρ του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, εκφράζοντας, μάλιστα, την επιθυμία ο Δικέφαλος να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, από τη στιγμή, βέβαια, που αυτό είναι πιο δύσκολο για το Τριφύλλι.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε την… αποθέωση από τον Γιώργο Σαββίδη, με τον οποίο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ανταλλάξει κι άλλες φορές θετικά σχόλια (μόλις δύο ημέρες πριν τον αποκάλεσε «προεδράρα»).

Πάντως, την ίδια στιγμή, υπάρχουν οπαδοί του Παναθηναϊκού που δε συμφωνούν με αυτές τις κινήσεις του ισχυρού επιχειρηματία. Και, μάλιστα, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όταν ανέβασαν πανό που ανέφερε «365 μέρες μόνο Παναθηναϊκός», αφήνοντας σαφείς αιχμές.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δε δίστασε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας να τα βάλει και με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, δηλαδή κατά κάποιον τρόπο με τον… Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι βόλεϊ ανάμεσα στους δύο «αιωνίους».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη εξέδωσε μια σειρά από επιθετικές θέσεις-διαρροές, ακόμα και ανακοινώσεις κατά των «ερυθρολεύκων», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η εφημερίδα «Πράσινη» στο σημερινό της πρωτοσέλιδο (δείτε το ΕΔΩ).

Μία πολιτική που είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με αφορμή την αδικία που βίωσε η ομάδα του απέναντι στον Ολυμπιακό, τα βάζει με παράγοντες όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον οποίο δε βρίσκεται σε διαμάχη. 

Όπως και να έχει, όλες οι κινήσεις είναι καλά μελετημένες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Από Ερασιτέχνη, ΠΑΕ έως Athens Alive.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο: «Πλακώθηκαν» on air Τάκης και Άκης - Έφυγαν από την εκπομπή - Βίντεο που σαρώνει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags