Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα γίνει... κόλαση στο ποδόσφαιρο - Τι «αποκάλυψε» ο Γιαννακόπουλος μετά τη «σφαγή»
| 2018-10-23 17:59:00

Θα γίνει... κόλαση στο ποδόσφαιρο - Τι «αποκάλυψε» ο Γιαννακόπουλος μετά τη «σφαγή»

του Νίκου Στεργίου
Θα γίνει... κόλαση στο ποδόσφαιρο - Τι «αποκάλυψε» ο Γιαννακόπουλος μετά τη «σφαγή»

«Φωτιά» στο... μέλλον, «τρελό» ροντέο η Superleague.

Μεγάλη ένταση υπάρχει από το απόγευμα της Δευτέρας και συγκεκριμένα μετά το τέλος του ντέρμπι στο βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όπου οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη δύσκολα στο τάι μπρέικ, ενώ είχε προηγηθεί ένα τραγικό λάθος των διαιτητών (βίντεο ΕΔΩ).

Ακολούθησαν δηλώσεις και ανακοινώσεις και από τις δύο ομάδες, οι οποίες εν τέλει συμφώνησαν σχεδόν μία ημέρα μετά, να ξαναγίνει το παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα να παίξουν τους τελευταίους πόντους.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, καθώς δεν υπάρχει κανονισμός που να προβλέπει τη συγκεκριμένη εξέλιξη και για αυτό κάποιοι θεωρούν πως όλα όσα έχουν γίνει είναι… επικοινωνιακά.

Ανάλογη άποψη έχουν όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, και στον Παναθηναϊκό, όπου θεωρούν προσχηματική την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, καθώς θεωρούν ότι οι Πειραιώτες γνώριζαν πως δεν  πρόκειται και δεν προβλέπεται επανάληψη του αγώνα. 

Γι’ αυτό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι… μπαρούτι και παρά τον «συμβιβασμό» με τον Ολυμπιακό και την φράση «οι δύο μεγαλύτεροι σύλλογοι της χώρας», που χρησιμοποιήθηκε στην τελευταία ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω σε τίποτα που εμπλέκονται οι Πειραιώτες, ειδικά μετά και τα όσα ακολούθησαν των ανακοινώσεων, όπως το post της Χριστίνας Τσιλιγκίρη.

Μάλιστα, πολλοί σχολίαζαν με νόημα, πως όταν και εάν μπει τελικά στην ΠΑΕ, τότε ο… πόλεμος που θα ξεκινήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι χωρίς προηγούμενο, ενώ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τους συσχετισμούς που θα διαμορφωθούν μεταξύ των... βαρέων πυροβολικών που βρίσκονται στο τιμόνι των ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελαίνει κόσμο ο Γιαννακόπουλος - Τι «παίζει» με Ιβάν, γιατί «κοντράρει» Μαρινάκη - Θα γίνει χαμός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags