Facebook Pixel Sportdog.gr | Μονότερμα η Μπάγερν την ΑΕΚ, τέτοια κατηφόρα δεν ξανάγινε - Το κογιότ και το roadrunner
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-23 20:47:00

Μονότερμα η Μπάγερν την ΑΕΚ, τέτοια κατηφόρα δεν ξανάγινε - Το κογιότ και το roadrunner

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Μονότερμα η Μπάγερν την ΑΕΚ, τέτοια κατηφόρα δεν ξανάγινε  - Το κογιότ και το roadrunner

Σαν να παίζουν 22 εναντίον 11 είναι οι Γερμανοί.

Με το που ξεκινά ένα παιχνίδι ΑΕΚ-Μπάγερν είναι ξεκάθαρο, ότι η διαφορά δυναμικότητας θα είναι αισθητή. Οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια, λέει μία παροιμία, αλλά στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα, τα μπάτζετ καθορίζουν την εικόνα ενός παιχνιδιού.

Τα κεφάλαια παίζουν τρελή μπάλα και φάνηκε ξεκάθαρα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ. Οι Βαυαροί έβαλαν κάτω τη μπάλα και έπαιξαν μονότερμα την Ένωση, η οποία σφυροκοπήθηκε ανελέητα με τους Γερμανούς να χάνουν πολλές καλές στιγμές, οι περισσότερες εκ των οποίων προήλθαν από τα λάθη των παικτών της ελληνικής ομάδας.

Είδαμε έμπειρους παίκτες, όπως ο Τσιγκρίνσκι, που δεν λέμε,έκανε σημαντικές επεμβάσεις, να στρώνει τη μπάλα μπροστά στην περιοχή, στον Λεβαντόφσκι και τον Χαμες. Ο Μάνταλος να δίνει ασίστ στον Αλκαντάρα, ο οποίος ευτυχώς αστόχησε. Ο δε Γκνάμπρι αλώνιζε και έκανε πλάκα στη δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής της ΑΕΚ, όπως γελοιοποιούσε το Roadrunner το Κογιότ στο διάσημο παιδικό Looney Tunes. Μιλάμε για τρικυμία. Ο μοναδικός διασωθείς είναι ο Μπάρκας με τις αποκρούσεις του.

Οι Γερμανοί παίζουν λες και είναι περισσότεροι. Σαν να βλέπεις 22 κόκκινες φανέλες εναντίον 11 κιτρινόμαυρων.

Είναι ξεκάθαρο, ότι η ΑΕΚ από τύχη δεν έχει δεχτεί τρία γκολ από τη Μπάγερν στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησε για πρώτη φορά φέτος σε τέτοιο βαθμό ο κόσμος της. Πρέπει να αλλάξει τακτική στο δεύτερο μέρος, γιατί φαίνεται λες και αγωνίζεται χωρίς πλάνο.

Θα αλλάξουν οι ισορροπίες; Ίδωμεν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags