Facebook Pixel «Μπαμ» Aλαφούζου, όλοι «άφωνοι» - Εκεί δίνει τον Παναθηναϊκό, οριστική εξελίξη
| 2018-10-24 14:39:00

«Μπαμ» Aλαφούζου, όλοι «άφωνοι» - Οριστικό: Εκεί δίνει τον ΠΑΟ - Δεν το πιστεύει ούτε ο… Παϊρόζ

του Νίκου Στεργίου
«Μπαμ» Aλαφούζου, όλοι «άφωνοι» - Οριστικό: Εκεί δίνει τον ΠΑΟ - Δεν το πιστεύει ούτε ο… Παϊρόζ

To 'πε και το 'κανε το αφεντικό. «Καθαρίζει» τα πάντα. Νέα εποχή.

Δεν αποτελεί ούτε είδηση, ούτε έκπληξη στο «πράσινο» ρεπορτάζ το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος αρχίζει να πληρώνει τις υποχρεώσεις του, ξεκινώντας από τους πιστωτές. Είναι κάτι που είχε προαναγγείλει το αφεντικό του Τριφυλλιού από τις αρχές του μήνα, ξεκαθαρίζοντας ότι δε θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα τη φετινή σεζόν με τις πληρωμές.

Το ίδιο αναμένεται να κάνει και με τους παίκτες, ενώ προς στο τέλος του μηνός αναμένεται να κλείσει όλες τις οφειλές για τον Οκτώβριο, όπως οφείλει να πράξει ως νυν μεγαλομέτοχος. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, άλλωστε, σε πολλά ρεπορτάζ, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα και δεν πρόκειται να επαναληφθούν τα περσινά στο θέμα των πληρωμών.

Πλέον, οι συνθήκες έχουν αλλάξει άρδην στο σύλλογο, σε όλα τα επίπεδα, κάτι που μαρτυράει πως τρέχουν οι εξελίξεις και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Όπως έγινε γνωστό, ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε από τις τράπεζες ότι εντός 24ώρου ο Παϊρόζ Πιενγμποσάντ θα βάλει τα πρώτα χρήματα στην ΠΑΕ, κάτι που προβλέπεται από τη μεταξύ τους συμφωνία και κάτι που επιβεβαιώνει ότι το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές οδεύει καλώς.

Εξάλλου, ο νυν μεγαλομέτοχος είχε δείξει από την αρχή της σεζόν ότι δε σκοπεύει να διακινδυνεύσει να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία με τον Ταϊλανδό και είχε υποσχεθεί πως ο ίδιος θα είναι 100% τυπικός με τις υποχρεώσεις του, προκειμένου να προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο το έδαφος για να μπει στην ΠΑΕ ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ με τους συνεργάτες του.

Θυμίζουμε, άλλωστε, πως το αρχικό διάστημα θα υπάρχει ένα είδους συνιδιοκτησίας μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Ταϊλανδού επενδυτή, κάτι που υποχρεώνει τις δύο πλευρές να τηρούν τα συμφωνηθέντα. Και από την πλευρά του Έλληνα επιχειρηματία τηρούνται μέχρι στιγμής τα πάντα, έτσι ώστε η νέα διοίκηση να μπορέσει να επενδύσει σε μία ομάδα που θα είναι απαλλαγμένη από τα προβλήματα του πρόσφατου παρελθόντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Του ρίχνει «άκυρο» ο ΠΑΟΚ και τον κάνει... δώρο στον ΠΑΟ - Αυτή θα είναι η πρώτη «βόμβα» Παϊρόζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags