Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτοκτονία της Τότεναμ στην Ολλανδία – «Αλληλοεξοντώθηκαν» Μπριζ και Μονακό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-24 21:49:00

Αυτοκτονία της Τότεναμ στην Ολλανδία – «Αλληλοεξοντώθηκαν» Μπριζ και Μονακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτοκτονία της Τότεναμ στην Ολλανδία – «Αλληλοεξοντώθηκαν» Μπριζ και Μονακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Αϊντχόφεν – Τότεναμ 2-2 και Μπριζ – Μονακό 1-1.

H Τότεναμ πέταξε στα σκουπίδια την αγωνιστική της κυριαρχία και  την ανατροπή που πέτυχε κόντρα στην Αϊντχόφεν, μένοντας στο 2-2, το οποίο μειώνει στο ελάχιστο τις ελπίδες της για πρόκριση.

Η Αϊντχόφεν προηγήθηκε με τον Λοσάνο, όμως η Τότεναμ γύρισε το ματς το ματς με τέρματα των Μόουρα και Κέιν, ενώ στη συνέχεια είχε μεγάλες ευκαιρίες για τρίτο γκολ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κέιν. Δεν το πέτυχε και ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου την τιμώρησε.

Στο 79΄ο Γιορίς ανέτρεψε τον Λοσάνο και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, εξέλιξη που έδωσε την ευκαιρία στην Τότεναμ να πιέσει και να ισοφαρίσει με τον Ντε Γιόνγκ στο 87’. Έτσι, οι δύο ομάδες έμειναν στον έναν βαθμό, τη στιγμή που Μπαρτσελόνα και Ίντερ έχουν από έξι, στον 2ο όμιλο του Champions League.

Σε παιχνίδι για τον 1ο όμιλο, η Μονακό προηγήθηκε με τον Σιλά στην έδρα της Μπριζ, όμως οι Βέλγοι ισοφάρισαν με τον Γουέσλεϊ και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Πρόκειται για καταστροφικό αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες, αφού έχουν αμφότερες από έναν πόντο, ενώ Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης μετρούν έξι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags