Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Αντρε Σιμόες δύσκολα θα συνεχίσει στην Ένωση
| 2018-10-25 07:12:00

Ρουκέτα με τη δήλωση Δημήτρη Μελισσανίδη για Σιμόες - Μεγάλη επιβεβαίωση sportdog.gr!

Sportdog Team
Ρουκέτα με τη δήλωση Δημήτρη Μελισσανίδη για Σιμόες - Μεγάλη επιβεβαίωση sportdog.gr!

Τι συμβαίνει με τον Πορτογάλο άσο!

Μακριά από την ΑΕΚ είναι το μέλλον του Σιμόες, όπως έχετε διαβάσει στο sportdog.gr, καθώς ο Πορτογάλος άσος αξιώνει συμβόλαιο 800.000 ευρώ ετησίως από την Ένωση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει η «LiveSport» και ο Βασίλης Βέργης, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ με αφορμή την υπόθεση Σιμόες ξεκαθαρίζει: «Επίδειξη πλούτου δεν πρόκειται να κάνει η ΑΕΚ. Μεταγραφές και ανανεώσεις μόνο με λογική. Εκείνο που προέχει είναι η οικονομική υγεία του κλαμπ. Πάνω από αυτό εγώ δεν βάζω τίποτα. Έτσι χτίσαμε την ΑΕΚ που πήρε πρωτάθλημα, Κύπελλο και έκανε πορεία στο Europa League, παίζει φέτος στο Champions League και ταυτόχρονα κατασκευάζει το γήπεδό της. Και έτσι, με λογική και σύνεση, θα συνεχίσουμε. Αδιαπραγμάτευτα».

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να προσφέρει συμβόλαιο πάνω από 450.000 ευρώ στον Πορτογάλο, που αξιώνει 800.000 ευρώ, και ο Τίγρης τονίζει πως «από αυτή την πρόταση δεν πρόκειται να ανέβουμε ούτε ευρώ. Εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουμε συμβόλαια που μαζί με την εφορία θα φθάνουν τα 2,5 και 3 εκατ. ευρώ όπως κάνουν κάποιοι άλλοι... Δεν πρόκειται να επαναλάβουμε τα εγκλήματα του παρελθόντος που η ομάδα τα πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο», επαναλαμβάνει ο Μελισσανίδης.

Αυτό που θέλει είναι να υπάρξει επένδυση σε παίκτες με μεταπωλητική αξία, όπως για παράδειγμα ο Γαλανόπουλος: «Στον αρχηγό μας, τον Μάνταλο, δώσαμε συμβόλαιο 600.000 ευρώ αλλά είχαμε και πρόταση 8 εκατ. ευρώ να τον πουλήσουμε και την απορρίψαμε. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθει νέα μεγάλη πρόταση για τον Μάνταλο, τον Λιβάγια, τον Μπάρκα. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει και για τον Γαλανόπουλο, που εξελίσσεται διαρκώς και εντυπωσίασε τους πάντες στο ματς με την Μπάγερν».

ΔΕΙΤΕ όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags