Facebook Pixel Σύγκρουση μεγατόνων για Χριστοδουλόπουλο - Τρομερές «εντολές» από Μαρινάκη και Μελισσανίδη
| 2018-10-25 12:56:00

Σύγκρουση μεγατόνων, έρχεται «όλεθρος» - Τρομερές «εντολές» από Μαρινάκη-Τίγρη - Όλοι κρύβονται

του Παναγιώτη Νικολάου
Σύγκρουση μεγατόνων, έρχεται «όλεθρος» - Τρομερές «εντολές» από Μαρινάκη-Τίγρη - Όλοι κρύβονται

Δίχως προηγούμενο αυτό που θα συμβεί, τρόμος παντού πριν το «μπαμ».

Το μεσημέρι της Δευτέρας εκδικάστηκε η υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ενώ μέχρι την Τετάρτη είχαν προθεσμία ΑΕΚ και Ολυμπιακός, ώστε να κάνουν κατάθεση υπομνημάτων.

Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει τεταμένο, ενώ παρά τις διαρροές που υπήρξαν σχετικά με το ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις, η ουσία δεν αλλάζει. Όπως σας έχει ενημερώσει το sportdog.gr και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να χάσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η αλήθεια είναι πως την περασμένη Δευτέρα, αν υποθέσουμε πως στην πρώτη εκδίκαση υπήρχε ένα έστω οριακό -επικοινωνιακό- προβάδισμα της ΑΕΚ, στη χτεσινή δεν υπήρχε τίποτα. Παρά ταύτα, στην πλευρά του Ολυμπιακού, πέραν των όσων επισήμαιναν, είναι αρκετά μαζεμένοι, καθώς εκτιμούν ότι από εδώ και πέρα θα ξεσπάσει ένας πρωτοφανής... πόλεμος.

Ασχέτως, λοιπόν, ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αυτό που προκύπτει ως πληροφορία από όλες τις πλευρές που εμπλέκονται, είναι πως τα όσα θα παρακολουθήσουμε το επόμενο διάστημα, δε θα έχουν προηγούμενο.

Η κόντρα των δύο συλλόγων αναμένεται να φτάσει σε αδιανόητα επίπεδα, με την κάθε πλευρά να προσπαθεί να επηρεάσει το οτιδήποτε, για τον οποιονδήποτε. Μάλιστα, όλοι όσοι είναι στην «πρώτη γραμμή», έχουν λάβει σχετικές εντολές από… ψηλά, να μην αφήσουν τίποτα να πέσει κάτω. Μείνετε συντονισμένοι... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Αντιγράφει» Μαρινάκη ο Μελισσανίδης - Έτσι τινάζει την μπάνκα στον αέρα - Deal αλά Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags