Facebook Pixel Τινάζονται όλα με Άγγελο - «Ανταρσία» διεθνών - Ποιοι τρελαίνονται - Η… Παναγιά να βάλει το χέρι της
| 2018-10-25 13:58:00

Τινάζονται όλα με Άγγελο - «Ανταρσία» διεθνών - Ποιοι τρελαίνονται - Η… Παναγιά να βάλει το χέρι της

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τινάζονται όλα με Άγγελο - «Ανταρσία» διεθνών - Ποιοι τρελαίνονται - Η… Παναγιά να βάλει το χέρι της

Απόφαση-μπουρλότο της ΕΠΟ. Απίστευτες εξελίξεις λόγω Αναστασιάδη.

Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Μίκαελ Σκίμπε στο πάγκο της Εθνικής ομάδας και η συγκεκριμένη επιλογή της ΕΠΟ αναμένεται να προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι «ταυτισμένος» με τον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν αρέσει στους υπόλοιπους «μεγάλους», οι οποίοι προτιμούσαν ένα πρόσωπο «κοινής αποδοχής». Μάλιστα, το ότι η συγκεκριμένη λύση θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλο ντόρο και σοβαρούς «τριγμούς» στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν κάτι που είχαμε επισημάνει εδώ στο sportdog.gr από τις 19 Σεπτέμβρη με σχετικό ρεπορτάζ.  

Παράλληλα, ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ένας προπονητής που δεν κάνει «γκελ» στα αποδυτήρια της ομάδας, τα οποία σε αυτή τη φάση είναι πολύ «εύθραυστα», κάτι που οφείλεται στον προκάτοχό του, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες.

Το έχουμε επισημάνει, άλλωστε, πολλές φορές ότι αρκετοί διεθνείς, ακόμα και top ονόματα, είναι αντίθετοι με τη συγκεκριμένη πρόσληψη, ενώ υπάρχουν τελευταία δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ορισμένοι παίκτες έχουν ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη, ότι θα αποχωρήσουν από την Εθνική ομάδα, αν και εφόσον αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο 65χρονος κόουτς.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η επιλογή αυτή της ΕΠΟ εμπεριέχει τεράστιο ρίσκο, καθώς εκτός από τον «πόλεμο» που μπορεί να ενταθεί στο παρασκήνιο ανάμεσα στους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου κι ενόψει των εκλογών στην ομοσπονδία, ενδεχομένως να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα και στο αγωνιστικό κομμάτι, αν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για… ανταρσία διεθνών με την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη και μάλιστα ενώ είμαστε προ των δύο τελευταίων κρίσιμων αναμετρήσεων για το Nations League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος διεθνής με Αναστασιάδη - Ατάκα-φωτιά: «Με αυτόν εγώ δεν παίζω» - Ποιος τα κάνει κόλαση;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags