Facebook Pixel Τρελό «χουνέρι» Βράνιες στους ΑΕΚτζήδες με... ΠΑΟΚ - Αν το κάνει, θα «πέσει» το ΟΑΚΑ
| 2018-10-25 15:56:00

Τρελό «χουνέρι» Βράνιες στους ΑΕΚτζήδες - Αν το κάνει, θα «πέσει» το ΟΑΚΑ - Το «μπαμ» της χρονιάς;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελό «χουνέρι» Βράνιες στους ΑΕΚτζήδες - Αν το κάνει, θα «πέσει» το ΟΑΚΑ - Το «μπαμ» της χρονιάς;

Πρωτοφανές «τρολάρισμα» από τον Βόσνιο. Θα γίνει… σκοτωμός.

Ο Ογκνιέν Βράνιες γιόρτασε τα γενέθλιά του την Τετάρτη με μια μεγάλη τούρτα στα χρώματα της ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Βόσνιος στόπερ έκανε live στο Instagram τη στιγμή που έσβηνε τα κεράκια, με τους φίλους της Ένωσης να τον αποθεώνουν με σχόλια για την επιλογή της τούρτας.

Η τούρτα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ήταν σε σχήμα αετού και στη μέση έγραφε «Original» με τη χαρακτηριστική βόμβα στο πρώτο γράμμα του ονόματος των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης.

Μία κίνηση που «έφτιαξε» για τα καλά τους οπαδούς της Ένωσης, οι οποίοι τον καλούσαν να γυρίσει σύντομα στην ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που φέτος η «κιτρινόμαυρη» οπισθοφυλακή αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Πάντως, το φοβερό στη συγκεκριμένη ιστορία είναι ότι την ίδια στιγμή ο Όγκνιεν Βράνιες «φλερτάρει» διαδικτυακά με τον… ΠΑΟΚ, δηλαδή τον μεγάλο αντίπαλο αυτή τη στιγμή της ΑΕΚ.

Ο διεθνής αμυντικός έχει ανταλλάξει δημόσια ουκ ολίγα μηνύματα με τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος τον έχει καλέσει ανοιχτά να πάρει μεταγραφή στην Τούμπα.

Μάλιστα, όπως σας αποκαλύψαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, το «πρέσινγκ» από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» δεν είμαι μόνο… διαδικτυακό, καθώς ο παίκτης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της άμυνας, ακόμα και για τον προσεχή Γενάρη, αν και εφόσον αποχωρήσει από την ομάδα ο Εβγέν Χατσερίντι. 

Είναι, πάντως, μια πολύ δύσκολη περίπτωση για τον Δικέφαλο του Βορρά, όχι μόνο λόγω του «κιτρινόμαυρου» παρελθόντος του ποδοσφαιριστή, καθώς αυτό είναι κάτι που ενδεχομένως μπορεί να ξεπεραστεί.

Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ έβαλε ρήτρα στο συμβόλαιο του Βόσνιου με την Άντερλεχτ, ύψους 5 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση που γυρίσει στην Ελλάδα για άλλη ομάδα. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για να πάρει το «φλερτ» των δύο πλευρών επίσημη μορφή, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα σε περίπτωση που η οικογένεια Σαββίδη πάρει απόφαση να ρίξει τη «βόμβα» της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη «κατάντια» για ΑΕΚ - Άλλη μία ομάδα στην Ευρώπη τέτοια ντροπή - Δεν ξεπλένεται με τίποτα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags