Facebook Pixel Απίστευτη ατάκα για ΠΑΟΚ: «Καλύτερα που έχασε» - «Φταίνε όλοι» - «Ρουκέτα» για Πέλκα
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-26 10:50:00

Απίστευτη ατάκα για ΠΑΟΚ: «Καλύτερα που έχασε» - «Φταίνε όλοι» - «Με ΠΑΟ θα...» - Ρουκέτα για Πέλκα

του Γιώργου Κτενά
Απίστευτη ατάκα για ΠΑΟΚ: «Καλύτερα που έχασε» - «Φταίνε όλοι» - «Με ΠΑΟ θα...» - Ρουκέτα για Πέλκα

Συνέντευξη-φωτιά στο Sportdog μετά το κάζο. Σκληρές αλήθειες...

Χωρίς ουσία εμφανίστηκε χθες ο Δημήτρης Πέλκας, στο παιχνίδι εναντίον της Βίντι, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr, ο Κούλης Αποστολίδης.

Ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε ότι περίμενε κάποια στιγμή μια γκέλα από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι καλύτερα που ήρθε στην Ευρώπη παρά στο πρωτάθλημα.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην είσοδο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον αγωνιστικό χώρο, που βοήθησε δημιουργικά τον Δικέφαλο, αλλά και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που δεν περιμένει να υπάρξουν απώλειες για τον Δικέφαλο. 

«Δεν ήμουν στο γήπεδο χθες και παρακολούθησα το παιχνίδι μέσω κινητού. Φαίνεται ότι ήταν παιχνίδι που δεν πήγε καλά για τον ΠΑΟΚ. Η Βίντι έκανε δύο φάσεις και έφαγε δύο γκολ, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν μια γκέλα της ομάδας που κάποια στιγμή την περίμενα. Ίσως ήταν καλύτερα που ήρθε χθες, σε τέτοιο ματς, και όχι στο πρωτάθλημα. Γιατί υπάρχει χρόνος για να επανέλθει ο ΠΑΟΚ, να αντεπεξέλθει η ομάδα και να πάρει τη δεύτερη θέση», ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου άσου στο sportdog.gr.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε δημιουργία μέχρι την είσοδο του Μπίσεσβαρ στον αγωνιστικό χώρο. Πώς το σχολιάζετε;  

«Τόσο χθες όσο και γενικότερα ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από δημιουργική εργασία στο γήπεδο, που να αρχίζει το χτίσιμο από την άμυνα αλλά, κυρίως, από το κέντρο και να φτάνει μέχρι την επίθεση. Ο Μπίσεσβαρ είναι παίκτης που μπορεί να το κάνει αυτό».

«Καμία ουσία από Πέλκα»

Πώς είδατε την παρουσία του Πέλκα, που αποτελεί βαρόμετρο η απόδοσή του για την ομάδα;

«Ο Πέλκας ήταν χωρίς ουσία χθες. Είχε διάθεση, έτρεξε, αλλά στο επίπεδο που είναι τώρα ο ΠΑΟΚ και στο επίπεδο που συμμετέχει, χρειάζεται να υπάρχει μεγαλύτερη δημιουργική εργασία στο γήπεδο».

Μπορεί να στοιχίσει αυτή η ήττα στον ΠΑΟΚ;

«Συγκυριακά οι φάσεις ευνόησαν τη Βίντι, αλλά η μπάλα αν δεν τη σεβαστείς δε σε σέβεται. Φταίνε όλοι χθες στον ΠΑΟΚ, δεκτό το αποτέλεσμα γιατί η μπάλα είναι έτσι και δίκαια έχασε η ομάδα με την εμφάνιση που έκανε. Πιστεύω, όμως, ότι υπάρχει περιθώριο για να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Το χθεσινό παιχνίδι είναι μάθημα και πιστεύω ότι το έχουν πάρει όλοι στον ΠΑΟΚ».

«Θα το πάρει με Παναθηναϊκό»

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, με νεανική ομάδα. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ανταποκριθεί ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Έχω την αίσθηση ότι μετά από το χθεσινό αποτέλεσμα, κατά μείζονα λόγο ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί πλήρης και με επιθετική προσέγγιση. Άρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ, λογικά, δεν θα έχει απώλειες σε αυτό το ματς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα βόμβα στην Εθνική - Μεταγραφάρα δίπλα στον Αναστασιάδη - Θα είναι... αντι-Καραγκούνης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags