Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτούς «τρώει» ο Άγγελος, μέσα ονοματάρες - Έτσι «καθαρίζουν» τα αποδυτήρια - Νέο «ντου» από Σαββίδη
| 2018-10-26 16:58:00

Αυτούς «τρώει» ο Άγγελος, μέσα ονοματάρες - Έτσι «καθαρίζουν» τα αποδυτήρια - Νέο «ντου» από Σαββίδη

του Νίκου Στεργίου
Αυτούς «τρώει» ο Άγγελος, μέσα ονοματάρες - Έτσι «καθαρίζουν» τα αποδυτήρια - Νέο «ντου» από Σαββίδη

Τα πάνω-κάτω στην Εθνική. Τρομερές αλλαγές. Ρεπορτάζ με ονόματα.

Πολλές ανακατατάξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα στην Εθνική ομάδα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο έμπειρος τεχνικός σκοπεύει να προβεί σε αρκετές και σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Αρχικά, το πλάνο του προβλέπει στις πρώτες κλήσεις να συμπεριλάβει αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες, που ο Μίκαελ Σκίμπε δεν υπολόγιζε. Μία τέτοια περίπτωση πρέπει να είναι και ο Τάσος Χατζηγιοβάννης του Παναθηναϊκού.

Όμως, ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει στο μυαλό του και αρκετά «κοψίματα» Ήδη γίνεται λόγος για τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Γιώργο Τζαβέλλα, ενώ η «μπάλα» αναμένεται να πάρει κι άλλα πρωτοκλασάτα ονόματα, όπως ενδεχομένως να είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ή και ο Βασίλης Τοροσίδης. Μάλιστα, φημολογείται πως αν «κοπεί» από τη «γαλανόλευκη» ο τελευταίος, τότε θα προκύψει μία ακόμα ηχηρή αποχώρηση…

Βρύζας, τιμ μάνατζερ και βοηθοί

 Σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ζήση Βρύζα, όπως σας γράφαμε και χθες, προς το παρόν δεν τίθεται κανένα θέμα διαζυγίου. Ο ίδιος δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, στην ΕΠΟ δεν έχουν δείξει τέτοια πρόθεση, οπότε η λογική λέει ότι ο παλαίμαχος φορ θα παραμείνει στο πόστο του, παρόλο που λέγεται ότι δε διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον Άγγελο Αναστασιάδη από την κοινή τους θητεία στον ΠΑΟΚ.

 Πάντως, η ομοσπονδία σκοπεύει να «θωρακίσει» τον Άγγελο Αναστασιάδη, βάζοντας σημαντικά πρόσωπα δίπλα του. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχει προκύψει η πληροφορία ότι στην ΕΠΟ ψάχνουν για κάποιον που θα αναλάβει το πόστο του τιμ μάνατζερ, με τον Άγγελο Μπασινά να φημολογείται ότι έχει δεχθεί ήδη κρούση. Με αυτόν τρόπο, άλλωστε, θα επιχειρηθεί να μειωθούν και οι αντιδράσεις που ακούγεται ότι υπάρχουν στα αποδυτήρια για τον νέο τεχνικό της «γαλανόλευκης».

 Όσον αφορά τους βοηθούς του Άγγελου Αναστασιάδη για τον πάγκο, φαίνεται δύσκολο να επιλεγούν άνθρωποι που προέρχονται από τον ΠΑΟΚ για… ευνόητους λόγους. Αν, πάντως, όντως συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι μία ακόμα επίδειξη δύναμης από τον Ιβάν Σαββίδη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags