Facebook Pixel Sportdog.gr | Τους... πάγωσε όλους - Βρήκε Γκερέρο ο Μαρτίνς - Παίζει «στοίχημα» - «Ακυρώνει» τον...
| 2018-10-26 23:08:00

Τους... πάγωσε όλους - Βρήκε Γκερέρο ο Μαρτίνς - Παίζει «στοίχημα» - «Ακυρώνει» τον...

του Παναγιώτη Νικολάου
Τους... πάγωσε όλους - Βρήκε Γκερέρο ο Μαρτίνς - Παίζει «στοίχημα» - «Ακυρώνει» τον...

Ξέρανε τους πάντες ο Πορτογάλος. Δε μασάει τίποτα!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις καλύτερές του εμφανίσεις το βράδυ της Πέμπτης στο Λουξεμβούργο και «καθάρισε» μόνο με 2-0 τη Ντουντελάνζ, αν και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ωστόσο, δεν μπορεί να χαρεί όσο θα ήθελε, καθώς από αυτό το ματς έχασε έναν ακόμα επιθετικό του με τραυματισμό. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, κάτι που μεταφράζεται σε απουσία από τα γήπεδα για περίπου ενάμιση μήνα.

Θυμίζουμε ότι ήδη λείπει με τραυματισμό και ο Χασάν, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 11 Νοεμβρίου, αν και εφόσον κυλήσουν όλα με την αποκατάστασή του.

Η κοινή ωστόσο απουσία των Γκερέρο και Χασάν δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό και δεν αναφερόμαστε φυσικά στο ματς με τον Απόλλωνα, όπου θα παίξει στην κορυφή ο Μάνος. Ο Έλληνας φορ δεν έχει… κερδίσει μέχρι στιγμής τον Μαρτίνς και για αυτό, το πλάνο που έχει από το καλοκαίρι ο Πορτογάλος σε περίπτωση που λείψουν και οι δύο φορ του, είναι να παίξει χωρίς κλασικό επιθετικό!

Όπως είδαμε και στο ματς με τη Ντουντελάνζ, ο Μαρτίνς έχει δουλέψει σε ένα σύστημα χωρίς επιθετικό και αυτό θα εφαρμόσει και στα επόμενα παιχνίδια, βάζοντας μπροστά είτε τον Χριστοδουλόπουλου, όπως στο Λουξεμβούργο, είτε τον Ποντένσε!

Αυτό άλλωστε είχε σχεδιάσει από το καλοκαίρι και για αυτό δεν ήθελε άλλον επιθετικό, από τη στιγμή που δέχθηκε να κρατήσει τον Μανό, αν και δεν… τρελαίνεται. Ο Έλληνας φορ φυσικά και θα πάρει τις ευκαιρίες του στα ματς στην Ελλάδα, αφού στην Ευρώπη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο δύσκολα θα «κλέψει» την φανέλα του βασικού από τον Λάζαρο, παρότι δεν είναι η θέση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βγήκαν τα «μπαζούκας» - «Πόλεμος» σε όλο το ποδόσφαιρο - Δημοσιεύματα-φωτιά «καίνε» τα πάντα

Τεράστιο «κόλπο» Μαρινάκη, έτσι εκτόξευσε τον Ολυμπιακό - Ηχηρή απάντηση με… Ανσαριφάρντ;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags