Facebook Pixel Τσουνάμι στον Ολυμπιακό με Σισέ - «Καθαρίζει» Μεριά και Μιράντα - Ποιοι τρελαίνουν τον Μαρτίνς
| 2018-10-27 10:47:00

Τσουνάμι με Σισέ - «Καθαρίζει» δύο - Ποιοι τρελαίνουν τον Μαρτίνς, «τρώνε» πάγκο - Φοβερές εξελίξεις

του Παναγιώτη Νικολάου
Τσουνάμι με Σισέ - «Καθαρίζει» δύο - Ποιοι τρελαίνουν τον Μαρτίνς, «τρώνε» πάγκο - Φοβερές εξελίξεις

Τα πάνω-κάτω στην 11άδα. Τι αποφάσισε ο Πορτογάλος. Ρεπορτάζ-φωτιά.

Όπως ανέφερε σημερινό δημοσίευμα, ο Παπ Αμπού Σισέ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2023 (το προηγούμενο έληγε το 2021), αν και στον Πειραιά έσπευσαν να διαψεύσουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές (προφανώς είναι θέμα χρόνου να συμβεί).

Όπως και να έχει, στο λιμάνι πιστεύουν πολύ τον Σενεγαλέζο αμυντικό και μόνο τυχαίο δεν είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει να τον εμπιστεύεται περισσότερο. Ο 23χρονος στόπερ ήταν εξαιρετικός στο Λουξεμβούργο και ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται πολύ σοβαρά να του δώσει φανέλα βασικού και στα επόμενα παιχνίδια.

Εξάλλου, ο προπονητής του Ολυμπιακού βλέπει σαν επόμενο δίδυμο στην οπισθοφυλακή τον Παπ Αμπού Σισέ μαζί με τον Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος είναι ο πιο σταθερός μέχρι στιγμής κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών.

Τόσο ο Γιασίν Μεριά, όσο και ο Ρόντερικ Μιράντα έχουν πραγματοποιήσει έως τώρα μέτριες εμφανίσεις και γι' αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να τους βγάλει από το βασικό πλάνο, δίνοντας προτεραιότητα στον Παπ Αμπού Σισέ, τον οποίο εμπιστεύεται και η διοίκηση.

Μάλιστα, για τον Γιασίν Μεριά, που αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή, επικρατεί προβληματισμός στο λιμάνι, καθώς ακόμα δεν έχει δείξει καλά δείγματα γραφής, ενώ το φοβερό είναι πως και για τον δεύτερο παίκτη που στον Πειραιά ξόδεψαν το περασμένο καλοκαίρι χρήματα για να τον αποκτήσουν, τον Γκιλιέρμε, δεν υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, πως στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ επέστρεψε στο αρχικό σχήμα ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Πάντως, σε αντίθεση με τον Τυνήσιο, που δύσκολα θα επιστρέψει άμεσα στο αρχικό σχήμα, για τον Βραζιλιάνο υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία πως μπορεί να ανεβάσει ρυθμούς και να βγάλει στο χορτάρι την πραγματική του αξία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags