Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κουλούρια» με φωνές για Παπαπέτρου και Μπούξμπαουμ – Οργή στην ΑΕΛ για το ματς με ΟΦΗ
| 2018-10-27 19:06:00

«Κουλούρια» με φωνές για Παπαπέτρου και Μπούξμπαουμ – Οργή στην ΑΕΛ για το ματς με ΟΦΗ

Sportdog Team
«Κουλούρια» με φωνές για Παπαπέτρου και Μπούξμπαουμ – Οργή στην ΑΕΛ για το ματς με ΟΦΗ

Λευκή ισοπαλία στη Λάρισα.

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν ΑΕΛ και ΟΦΗ με τους Θεσσαλούς να έχουν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο Στρέζος. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ με φοβερή απόκρουση σε εκτέλεση φάουλ του Πίτι, στο 85', κράτησε το μηδέν.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Μόρας, Ζίζιτς, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (72' Μπαργκάν), Πίτι, Ακόστα (87' Χούμπτσερ)

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος(61'Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (72' Ντίνας), Βουό (36' Αραβίδης), Πλατέλλας, Κυριακίδης, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Ποτουρίδης

Η ΦΑΣΗ Η εκτέλεση φάουλ του Πίτι στο 85', την οποία έβγαλε ο Στρέζος.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Η ΑΕΛ φωνάζει για τη διαιτησία του Παπαπέτρου, γι'αυτό και εξέδωσε ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα διαμαρτύρεται για ένα οφσάιντ, το οποίο κατελόγισε ο βοηθός Μπουξμπάουμ αλλά και ένα πέναλτι στον Μόρα, στο 79', στον οποίο έγινε άλλο ένα πάτημα μέσα στην περιοχή πριν τη συμπλήρωση των 90'. Στο 83' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Παπάζογλου και πέναλτι, αλλά η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κάκιστο από πλευράς θεάματος. Ήταν ένα ματς κέντρου με χαρακτηριστικά τις δυνατές μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα, τα οποία οδήγησαν στον τραυματιμό του Βουό που έδωσε τη θέση του στον Αραβίδη. Ευκαιρίες δεν μπορούμε να πούμε ότι σημειώθηκαν πέρα από μία κεφαλιά του Μόρα στο 3' για την ΑΕΛ και του Κυριακίδη στο 9' για τον ΟΦΗ.

Στο δεύτερο μέρος το ματς απέκτησε ενδιαφέρον με την ΑΕΛ να μπαίνει πιο δυνατά και να γίνεται περισσότερο απειλητικοί. Οι γηπεδούχοι πατούσαν περισσότερο στα κρητικά καρέ και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 63' με τον Κούνιτς. Η μεγαλύτερη φάση όμως χάθηκε στο 85', όταν ο Πίτι ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ, πέρασε τη μπάλα μέσα από το τείχος, αλλά ο Στρέζος είχε πολύ καλή αντίδραση και κράτησε όρθιο τον ΟΦΗ. Στις καθυστερήσεις οι Κρητικοί ανέβηκαν, βρέθηκαν κοντά στο γκολ με το σουτ του Πλατέλλα, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς με την ΑΕΛ να έχει 7 και τον ΟΦΗ 6.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός με Κούγια στη Λάρισα - «Όρμησε» σε αυτούς που τον έβριζαν, πανικός στην εξέδρα! (ΦΩΤΟ)

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags