Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ! Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ έξω από το γήπεδο - «Ήταν μέσα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-28 02:23:00

ΣΟΚ! Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ έξω από το γήπεδο - «Ήταν μέσα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ! Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ έξω από το γήπεδο - «Ήταν μέσα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πάγωσε» το αγγλικό ποδόσφαιρο - Οι τελευταίες πληροφορίες.

Σοκ έχει προκαλέσει στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα η είδηση της συντριβής του ελικοπτέρου, το οποίο ανήκει στον ιδιοκτήτης της Λέστερ, Βικάι Σβιβαναναπράμπα, έξω από το γήπεδο περίπου μια ώρα μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ!

Στο χώρο του δυστυχήματος έφτασαν αμέσως ασθενοφόρα και μονάδες της πυροσβεστικής, αφού ξέσπασε φωτιά.

Φυσικά όλοι αγωνιούν για την τύχη των επιβαινόντων, μεταξύ των οποίων πιστεύεται ότι βρισκόταν ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης της Λέστερ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο συνήθιζε να μετακινείται και να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γωνστές οι λεπτομέρειες για το αν υπάρχουν θύματα, αλλά oι τελευταίες πληροφορίες από το Νησί, αναφέρουν πως τα νέα δεν είναι ευχάριστα... Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση!

«Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ ήταν στο ελικόπτερο»

Ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, αναφέρει ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με την King Power η οποία του επιβεβαίωσε ότι ο ιδιοκτήτης της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha ήταν μέσα στο ελικόπτερο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος:

«Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα κατά αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ».

 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags