Facebook Pixel Sportdog.gr | ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «τινάζουν» στον αέρα τον Τίγρη - Σενάρια «φωτιά», όλα... λίμπα
| 2018-10-27 23:45:00

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «τινάζουν» στον αέρα τον Τίγρη - Σενάρια «φωτιά», όλα... λίμπα

του Παναγιώτη Νικολάου
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «τινάζουν» στον αέρα τον Τίγρη - Σενάρια «φωτιά», όλα... λίμπα

Απίστευτες φήμες βάζουν μπουρλότο, όλα σε τεντωμένο σχοινί.

Ενώ το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη, στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου γίνεται χαμός, καθώς υπάρχει επικοινωνιακός πόλεμος και πλήθος δημοσιευμάτων, που αφορούν τις σχέσεις μεταξύ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Το τελευταίο διάστημα γίνεται λόγος για τη φημολογούμενη «συμμαχία» μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Βαγγέλη Μαρινάκη, για την οποία ορισμένα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι δεν υφίσταται πια, με αφορμή την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελλάδας.

Στον… χορό μπήκε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, που διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα ρεπορτάζ που μιλούν για την ύπαρξη «συμμαχίας» μεταξύ Πειραιωτών και Δικεφάλου.

Πάντως, όπως συζητιέται έντονα στην πιάτσα, ποτέ δεν υπήρξε πραγματική συμμαχία μεταξύ των δύο πλευρών. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συμφωνούν σε ορισμένα θέματα (π.χ. ορισμός ξένων διαιτητών), ζήτημα που φαίνεται να μην «καίει» τόσο τους κιτρινόμαυρους.

Όπως υποστηρίζουν καλά ενημερωμένες πηγές, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός λειτουργούν αυτόνομα και όχι στο πλαίσιο κάποιας «συμμαχίας» μεταξύ τους. Η κούπα του πρωταθλητή, άλλωστε, είναι μόνο για έναν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags