Facebook Pixel Τι συμβαίνει με Σιμόες στην ΑΕΚ - Τι θα κάνει ο Μελισσανίδης
| 2018-10-28 13:00:00

Νέος Λάζαρος στην ΑΕΚ - Δήλωση που άναψε φωτιές - Τι θα κάνει ο Τίγρης - Φοβερά πράγματα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Νέος Λάζαρος στην ΑΕΚ - Δήλωση που άναψε φωτιές - Τι θα κάνει ο Τίγρης - Φοβερά πράγματα

Ποιος θυμίζει Χριστοδουλόπουλο; Θα το σώσει τώρα ο Μελισσανίδης;

Το θέμα του Αντρέ Σιμόες παραμένει στην επικαιρότητα της ΑΕΚ και μάλιστα τα πράγματα φαίνεται πως «στραβώνουν» αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε στο περιβάλλον του (αλλά και στη συνάντηση με τους ρεπόρτερ της ομάδας) ότι δεν προτίθεται να προσφέρει περισσότερα από 450.000 ευρώ ετησίως στον Πορτογάλο χαφ, γεγονός που δημιουργεί μεγάλη απόσταση στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάνατζερ του παίκτη θα έρθει στην Ελλάδα για ακόμα μια φορά μέσα στο Νοέμβριο προκειμένου να γίνει η τελική επαφή, που πιθανότατα θα κρίνει την οριστική κατάληξη της υπόθεσης.

Ο ίδιος ο Σιμόες ρωτήθηκε για το φλέγον ζήτημα μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μπάγερν και έδωσε μια… διπλωματική απάντηση, τονίζοντας ότι οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί, όμως μια τέτοια διαπραγμάτευση απαιτεί χρόνο.

Τα σημάδια αναφορικά με την παραμονή ή μη του Πορτογάλου δεν δείχνουν να είναι ιδιαίτερα θετικά αυτή τη στιγμή. Από την πλευρά του ο αρχηγός της Ένωσης αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και προβαίνει σε μετρημένες δηλώσεις.

Θυμίζουμε ότι σε μια περίπτωση με αρκετά κοινά με αυτή του Σιμόες, πέρυσι τέτοια εποχή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δήλωνε πως θέλει να μείνει στην ΑΕΚ... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags