Facebook Pixel Τρίζει η καρέκλα του Ερέρα στον Άρη - Όλα θα κριθούν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό
| 2018-10-28 14:40:00

Σενάρια εκτός λογικής για προπονητή μεγάλης ομάδας - Τον στηρίζουν οι οπαδοί, αποφασίζει ο πρόεδρος!

Sportdog Team
Σενάρια εκτός λογικής για προπονητή μεγάλης ομάδας - Τον στηρίζουν οι οπαδοί, αποφασίζει ο πρόεδρος!

Χαμός από το πουθενά σε κορυφαίο σύλλογο. Διαβάστε τι παίζεται...

Φούντωσαν τα σενάρια στον Άρη μετά τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Πάκο Ερέρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στον Τύπο, ότι ο Άρης κινήθηκε για τον Σάββα Παντελίδη του Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Ισπανός τεχνικός δεν απολαμβάνει πλέον της εκτίμησης του Θόδωρου Καρυπίδη. Η φημολογία πάντως διαψεύσηκε κατηγορηματικά από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, με διαρροή που έκανε λόγο για σενάρια που προκαλούν γέλιο.

Είναι γεγονός πάντως πως τα πράγματα για τον 64χρονο Καταλανό δεν είναι και τόσο καλά. Είναι φυσικό όμως, αν υπάρχει προβληματισμός στο στρατόπεδο του Άρη αυτός να μεγεθύνεται μέσω δημοσιευμάτων. Κυρίως το πρόγραμμα καίει τον προπονητή των Θεσσαλονικιών.

Ο Άρης παίζει απόψε με την ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ. Τα ζόρια όμως δεν σταματούν εκεί, αφού την αμέσως επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό εντός έδρας. Δεδομένα η εικόνα της ομάδας και η συγκομιδή βαθμών σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην απόφαση για το μέλλον του Ερέρα.

Καταλυτικός παράγοντας είναι η άποψη του Καρυπίδη. Γιατί ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας σίγουρα έχει εναλλακτικές για τον πάγκο στο συρτάρι του. Ο πρόεδρος του Άρη όμως είναι πιο συμβιβαστικός στην τελική του κρίση. Συν τοις άλλοις ο Ερέρα έχει έρεισμα στους οπαδούς, ένα στοιχείο που πάντα μετρά για τους διοικούντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέφτουν «κεφάλια» στη Superleague - Ποιοι τα παίζουν όλα για όλα - Eκεί γίνεται... κόλαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags