Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα με αιχμές από Ράμος για Κόντε: «Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν επιβάλλεται»
| 2018-10-29 16:22:00

Ατάκα με αιχμές από Ράμος για Κόντε: «Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν επιβάλλεται»

Sportdog Team
Ατάκα με αιχμές από Ράμος για Κόντε: «Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν επιβάλλεται»

"Μπηχτές" του Ισπανού για τον διαφαινόμενο, νέο τεχνικό της Ρεάλ.

Μετά την πεντάρα από την Μπαρτσελόνα ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος ρωτήθηκε για τον Αντόνιο Κόντε, που είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Τζουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο της "βασίλισσας" και πέταξε... σπόντες.

«Πρέπει να σεβαστούμε τις επιλογές που έγιναν από τους ανωτέρους μας. Είναι θέμα ενότητας και πρέπει να αλλάξουμε σελίδα. Είχα πάντα μια καλή σχέση με όλους τους προπονητές, αλλά καλύτερα είναι να μείνω στο περιθώριο αυτής της συζήτησης, καθώς οι καταστάσεις είναι ευαίσθητες. Ο σεβασμός κερδίζεται δεν επιβάλλεται.

Έχουμε κερδίσει πολλούς τίτλους και η διοίκηση της ομάδας είναι πιο σημαντική από τη γνώση ενός προπονητή. Σαφώς οι βαθμολογικές απώλειες έχουν επηρεάσει την ομάδα. Είναι μια πολύ άσχημη κατάσταση για όλους και το αποτέλεσμα ήταν μηδαμινό απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι. Δεν είναι καιρός όμως να δείξουμε το δάχτυλο σε κανέναν, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε. Έχω κερδίσει πολλά πρωταθλήματα από αυτή τη θέση, πρέπει να έχουμε τα κεφάλια μας ψηλά και το κλειδί για την επιτυχία είναι η δουλειά» ήταν τα λόγια του Ράμος. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags