Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάχη στον ΠΑΟΚ για το «γρανάζι» - Τον τελειώνουν πριν από την ώρα του - «Βράζουν» τα αποδυτήρια
| 2018-11-06 18:00:00

Μάχη στον ΠΑΟΚ για το «γρανάζι» - Τον τελειώνουν πριν από την ώρα του - «Βράζουν» τα αποδυτήρια

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μάχη στον ΠΑΟΚ για το «γρανάζι» - Τον τελειώνουν πριν από την ώρα του - «Βράζουν» τα αποδυτήρια

Ξαφνικό θέμα με τον άσο που θέλουν να «διώξουν». Τι συμβαίνει;

Τα μεταγραφικά σενάρια στις μεγάλες ομάδες δεν σταματούν ποτέ και ο ΠΑΟΚ δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού ήδη η φημολογία για μεταγραφές και αποχωρήσεις δίνει και παίρνει.

Στο πλαίσιο αυτό, γράφτηκε ότι ο Εβγέν Σάκχοφ αναμένεται να «τελειώσει» από τον Δικέφαλο τον προσεχή Ιανουάριο, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι. Άλλωστε, ο ανταγωνισμός στη μεσαία γραμμή είναι μεγάλος με την παρουσία των Μαουρίσιο, Κάνιας και Βέρνμπλουμ και ο Ουκρανός χαφ δεν βρίσκει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Παρ’ όλα αυτά, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ο Σάκχοφ είναι ένας παίκτης ιδιαίτερα αγαπητός στα εσωτερικό του ΠΑΟΚ, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, δίχως να γκρινιάζει όταν δεν αγωνίζεται.

Όπως υποστηρίζουν καλά ενημερωμένες πηγές, στον ΠΑΟΚ εκτιμούν τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του Σάκχοφ, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός ότι τα πηγαίνει καλά με όλους τους συμπαίκτες του. Κάτι που πάντα μετράει στις μεγάλες ομάδες, στα αποδυτήρια των οποίων καλούνται να συνυπάρξουν ποδοσφαιριστές με έντονη προσωπικότητα και παραστάσεις.

Όλα τα παραπάνω δεν αποκλείεται να προσμετρηθούν στην υπόθεση του Ουκρανού και ο διεθνής άσος να μείνει στην ομάδα, αν και οι φετινές του εμφανίσεις δεν είναι ικανοποιητικές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags