Facebook Pixel ΑΕΚ: Σκέψεις Ουζουνίδη για αλλαγή θέσης του Μάνταλου
| 2018-10-29 20:08:00

Ρίχνει βόμβα ο Μαρίνος - «Μαύρα» μαντάτα για βασικό που δε βγαίνει ποτέ - Δεν θα το βρείτε

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ρίχνει βόμβα ο Μαρίνος - «Μαύρα» μαντάτα για βασικό που δε βγαίνει ποτέ - Δεν θα το βρείτε

Τι στριφογυρίζει στο μυαλό του Ουζουνίδη; Διαβάστε να ξέρετε...

Η ΑΕΚ πέτυχε άνετη νίκη κόντρα στον Άρη, καθώς έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και επικράτησε με 4-0.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η Ένωση πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις δίχως τον Πέτρο Μάνταλο στο αρχικό σχήμα, καθώς ο αρχηγός του Δικεφάλου μπήκε ως αλλαγή στο 67’, με το σκορ ήδη στο 3-0.

Από τη στιγμή που ο Λούκας Μπογέ έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και μάλιστα δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Μάνταλο, ο οποίος θα πρέπει να αλλάξει θέση για να χωρέσει στην ενδεκάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Με τα τωρινά δεδομένα, οι Πόνσε, Λιβάγια και Μπογέ μοιάζουν ως «σίγουροι» για τρεις από τις τέσσερις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, όντες οι πιο φορμαρισμένοι παίκτες της ΑΕΚ. Κάτι που σημαίνει ότι οι Μάνταλος, Μπακασέτας και Κλωναρίδης δίνουν μάχη για μια θέση στα πλάγια της μεσαίας γραμμής στο συνηθισμένο 4-4-1-1, που παίζει η Ένωση.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, στο μυαλό του Ουζουνίδη φαίνεται πως υπάρχει η σκέψη ο Μάνταλος να μετακινηθεί από το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής στον άξονα. Σε αυτή την περίπτωση, ένας φύσει επιθετικός παίκτης όπως ο Μάνταλος θα χρειαστεί να οπισθοχωρήσει και να προσαρμοστεί στον ρόλο του «οκταριού», στο πλευρό είτε του Σιμόες είτε του Γαλανόπουλου.

Ακόμα κι έτσι, ωστόσο, η θέση του αρχηγού της ΑΕΚ στην ενδεκάδα μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται, καθώς στις μεταγραφικές προτεραιότητες της ομάδας είναι η απόκτηση ενός παίκτη για τα χαφ, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει έξτρα ανταγωνισμός για τον Μάνταλο από τον Ιανουάριο και έπειτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τεράστιος Μαρίνος με διπλό «μπαμ» - «Αρπάζει» 12 «χαρτιά» από... τον Μελισσανίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags