Facebook Pixel Απίστευτος Μαρτίνς, γιατί τρελάθηκαν στον Ολυμπιακό - «Σοβαρό θέμα» με Φετφατζίδη
| 2018-10-30 11:58:00

Απίστευτος Μαρτίνς, γι’ αυτό τρέλανε κόσμο - Ποιος τον «σφάζει» - «Σοβαρό θέμα» με top όνομα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος Μαρτίνς, γι’ αυτό τρέλανε κόσμο - Ποιος τον «σφάζει» - «Σοβαρό θέμα» με top όνομα!

«Πέσιμο» στον Πορτογάλο και μπηχτή. Γιατί δυσανασχετεί η εξέδρα...

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τη δύσκολη και αγχωτική νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η εικόνα της ομάδας κόντρα στον τελευταίο και ουραγό της βαθμολογίας έπιασε χαμηλά στάνταρντς και το βάρος πέφτει μοιραία στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να αλλάξει τα κακώς κείμενα στο αγωνιστικό κομμάτι και ειδικά σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στηρίχθηκε ανοιχτά από τη διοίκηση του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ωστόσο αυτό δε θα συμβαίνει για… πάντα, αν και εφόσον ο 48χρονος κόουτς δεν καταφέρει να γυρίσει το χαρτί.

Ένας από τους κύριους λόγους που ο Πέδρο Μαρτίνς δέχθηκε κριτική χθες στο Καραϊσκάκη ήταν για το γεγονός ότι άφησε για μεγάλο διάστημα καθηλωμένο στον πάγκο τον Δημήτρη Μάνο. Τον μοναδικό, δηλαδή, φορ που διαθέτει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του, αν και ήταν εμφανές ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανάγκη από έναν επιθετικό στο παιχνίδι τους, καθώς δημιουργούσαν ευκαιρίες, αλλά δεν υπήρχε κάποιος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η απορία πολλών ήταν, δηλαδή, για ποιο λόγο δεν αγωνίστηκε από την αρχή, ή έστω νωρίτερα, ο Έλληνας φορ, σε ένα παιχνίδι που έλειπαν οι δύο βασικοί επιθετικοί και κόντρα στη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Κάτι που σημειώνεται και -εμμέσως- από το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Πρωταθλητή» (δείτε το ΕΔΩ) στη λογική ότι «ο Ολυμπιακός διαθέτει επιθετικό», ο οποίος, μάλιστα, σκόραρε με «κίνηση σπουδαίου σέντερ φορ» και «δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του».  

Όπως και να έχει, πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς «γλίτωσε» τα χειρότερα, καθώς ο Δημήτρης Μάνος σκόραρε το νικητήριο γκολ έστω στις καθυστερήσεις του αγώνα. Παρότι τίθενται ακόμη ερωτύματα του στιλ «για πόσο ακόμα ο Ολυμπιακός θα παίρνει τα ματς μετά το 90’;», όπως συνέβη απέναντι στον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης...  

«Καίγεται» ο Φετφατζίδης

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Φετφατζίδης, ήταν πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής, μετά τη δεύτερη χαμένη μεγάλη ευκαιρία (είχε προηγηθεί η ανεπανάληπτη απέναντι στην ΑΕΚ). Αυτό, δεν αποκλείεται να στοιχίσει στον παίκτη, ο οποίος φαίνεται ξεκάθαρα στο παιχνίδι του πως κάτι... τον κρατάει την ώρα που έρχεται αντιμέτωπος με την εστία. Ο «Φέτφα», αν μη τι άλλο έχει ανάγκη τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος όμως δικαιολογημένα δυσανασχετεί -όπως χθες- όταν χάνονται τόσο εύκολα γκολ.

Βέβαια, δεν είναι μόνο ο «Φέτφα» το θέμα, καθώς αυτή την περίοδο κανένας εξτρέμ της ομάδας δε διακρίνεται για την απόδοσή του. Ούτε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος κατ’ ανάγκη έπαιξε χθες σέντερ φορ (αν και τα πήγε αρκετά καλά), ούτε ο Ντάνιελ Ποντένσε (δεν έχει το γκολ), ούτε και ο Ματίας Ναουέλ, ο οποίος δείχνει καλά στοιχεία, αλλά φαίνεται ότι ακόμα έχει δρόμο να «τρέξει»...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξέσπασμα Αλέφαντου: «Ποιος Ζαμπά, ποιος Λημνιός; Όλα τα λεφτά του ΠΑΟΚ ο... Τον θέλω Ολυμπιακό»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags