Facebook Pixel Έτσι θα γίνει το deal του αιώνα στον ΠΑΟΚ με Ζαμπά - Τι «ψήνει» ο Σαββίδης
| 2018-10-30 15:00:00

Έτσι θα γίνει το deal του αιώνα - Τι «ψήνει» ο Σαββίδης - Έκλεισε στόματα, δεν είναι... Χατσερίντι

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι θα γίνει το deal του αιώνα - Τι «ψήνει» ο Σαββίδης - Έκλεισε στόματα, δεν είναι... Χατσερίντι

Το σχέδιο εκτόξευσης και η τρελή πρόταση. Πανηγυρίζουν στην Τούμπα.

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η χθεσινή εμφάνιση του Λέο Ζαμπά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ έκανε «όργια» στη γραμμή κρούσης και στην Τούμπα τρίβουν τα χέρια τους για με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, βλέποντας πως είναι ένας παίκτης που έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης.

Βέβαια, αυτό δεν το βλέπουν μόνο στον Δικέφαλο, αλλά και στο… εξωτερικό. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο 20χρονος κυνηγός έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων εκτός συνόρων και στην πιάτσα εκτιμάται πως εάν ο μικρός συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, τότε θα είναι θέμα χρόνου να «σκάσει» στην Τούμπα η πρώτη πρόταση.

Ο Λέο Ζαμπά διαθέτει αυτή τη στιγμή όλο το ελκυστικό «πακέτο» (ταχύτητα, δύναμη, σωματοδομή, τεχνική) που ψάχνουν οι σκάουτερς των μεγάλων ομάδων, ωστόσο είναι μόλις 20 ετών και γι’ αυτό ενδεχομένως θα πρέπει να δείξει μια διάρκεια πριν προκαλέσει το επίσημο ενδιαφέρον των υποψήφιων μνηστήρων.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ είναι σίγουρο πως δε βιάζονται να βγάλουν στη… βιτρίνα τον παίκτη. Κάθε άλλο, θέλουν να τον εξελίξουν ακόμα περισσότερο και, φυσικά, να τον δουν να αγωνίζεται του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που μπορεί να εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο την αξία του.  Υπάρχει, άλλωστε, η αίσθηση ότι αν ο Βραζιλιάνος «διαφημιστεί» σε αυτή τη διοργάνωση, τότε μπορεί να φέρει... εξωπραγματική προσφορά στη Θεσσαλονίκη. 

Ικανοποίηση για Βέρνμπλουμ

Στο μεταξύ, στην Τούμπα χθες υπήρχε μεγάλη ικανοποίηση για έναν ακόμα παίκτη, τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη εμφάνισή του από τότε πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός ήταν πληθωβρικός στη μεσαία γραμμή, με πολλά τρεξίματα και πάθος στο παιχνίδι του, δικαιολογώντας σε ένα βαθμό γιατί οι «ασπρόμαυροι» επέμεναν τόσο πολύ το καλοκαίρι για την απόκτησή του.

Στην Τούμπα είχαν… αγχωθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, καθώς ο διεθνής μέσος δεν είχε δείξει μέχρι τώρα καλά δείγματα γραφής και υπήρχε «φόβος» μήπως ο παίκτης εξελιχθεί σε περίπτωση… Χατσερίντι. Όμως, χθες ο Πόντους Βέρνμπλουμ έδωσε ηχηρές απαντήσεις στο γήπεδο, ενώ ο έξαλλος πανηγυρισμός του μαζί με τον Άνχελ Κρέσπο στο δεύτερο γκολ έδειξε ότι έχει αρχίσει να δένεται με την ομάδα και να γίνεται κομμάτι της. Κάτι που στον ΠΑΟΚ σχολίαζαν χθες με άκρως κολακευτικά σχόλια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξέσπασμα Αλέφαντου: «Ποιος Ζαμπά, ποιος Λημνιός; Όλα τα λεφτά του ΠΑΟΚ ο... Τον θέλω Ολυμπιακό»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags