Facebook Pixel Sportdog.gr | ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Τρελάθηκαν» τα νέα αφεντικά - Πέντε παικταράδες στον ΠΑΟ - Που θα «χτυπήσουν»
| 2018-10-30 22:33:00

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Τρελάθηκαν» τα νέα αφεντικά - Πέντε παικταράδες στον ΠΑΟ - Που θα «χτυπήσουν»

του Νίκου Στεργίου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Τρελάθηκαν» τα νέα αφεντικά - Πέντε παικταράδες στον ΠΑΟ - Που θα «χτυπήσουν»

Τα σπάνε ο Δώνης και οι πιτσιρικάδες και... φέρνουν μεταγραφάρες.

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, σταματώντας, έτσι, το εντυπωσιακό σερί που είχαν φτιάξει οι πιτσιρικάδες του Γιώργου Δώνη. 

Οι Πράσινοι δεν μπόρεσαν να κοντράρουν ιδιαίτερα τον Δικέφαλο, που παρουσιάστηκε ανώτερος και έφτασε σε ακόμα μία νίκη σε ντέρμπι, που τον διατήρησε παράλληλα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με το απόλυτο των νικών σε 8 αγωνιστικές.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στα επόμενα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, τα νέα αφεντικά του Τριφυλλιού είναι απόλυτα ικανοποιημένα από την εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής, αφού τα κατορθώματά της έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην έκτη θέση με έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα και μάλιστα αν δεν υπήρχε το -6, τότε τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.

Οι άνθρωποι της ομάδας βλέπουν το πράγμα βήμα - βήμα, όμως ασχολούνται και με την επόμενη ημέρα του συλλόγου και τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν το καλοκαίρι για να ανέβει επίπεδο και να μπορέσει να μπει "σφήνα" στους "μεγάλους" του πρωταθλήματος.

Το πλάνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή, με την προϋπόθεση πως όλα εξελίσσονται ομαλά, είναι να αποκτηθούν 4-5 ποδοσφαιριστές, ένας σε κάθε γραμμή. Ο λόγος για έναν στόπερ, έναν χαφ, έναν εξτρέμ και έναν φορ, οι οποίοι θα αποτελέσουν "κολώνες" της ομάδας από τη νέα σεζόν και θα έρθουν για να "δέσουν" αρμονικά με τους ήδη υπάρχοντες, που λειτουργούν άψογα υπό τις οδηγίες του Δώνη.

Αν λοιπόν, βοηθήσουν και οι καταστάσεις και οι Πράσινοι καταφέρουν να "σβήσουν" την ευρωπαϊκή τους ποινή, χωρίς να αποκλίνουν από το "σφιχτό" οικονομικό πλάνο τους, τότε η ομάδα θα "μπολιαστεί" με αυτούς που πρέπει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στα πολύ θετικά της όλης υπόθεσης στο Τριφύλλι είναι πως μέχρι τώρα έχουν "βγει" πολλοί περισσότεροι πιτσιρικάδες από αυτούς που αναμένονταν, όπως οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης και Εμμανουηλίδης, κάτι που βοηθάει στην πιο εύκολη οργάνωση του σχεδιασμού της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Κι αυτό το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό, όχι με τη λογική του πρωταθλητισμού, αλλά με την λογική του ότι οι Πράσινοι πορεύονται βήμα - βήμα, έτσι ώστε με τις κατάλληλες, ποδοσφαρικές κινήσεις, να ανέβουν σε υψηλότερο επίπεδο και να μπουν στη "μάχη" με μεγαλύτερες προσδοκίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοβερή εξέλιξη στον ΠΑΟ, κίνδυνος μετά την Τούμπα - «Ακυρώνονται» όλα, τρέχει και δε φτάνει ο Δώνης

Τρομερές δηλώσεις για ΠΑΟ, Δώνη - «Δε βάλαμε πούλμαν - Σίγουρος ότι...» - Ατάκα-φωτιά για Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags