Facebook Pixel Sportdog.gr | «Γύρισε το μάτι» του Μαρτίνς - Δε μπορεί να ηρεμήσει - Του... έριξαν τον Καρεμπέ - Έξαλλος με...
| 2018-10-30 23:34:00

«Γύρισε το μάτι» του Μαρτίνς - Δε μπορεί να ηρεμήσει - Του... έριξαν τον Καρεμπέ - Έξαλλος με...

του Παναγιώτη Νικολάου
«Γύρισε το μάτι» του Μαρτίνς - Δε μπορεί να ηρεμήσει - Του... έριξαν τον Καρεμπέ - Έξαλλος με...

Τι έγινε με τον Πορτογάλο; Άλλος άνθρωπος!

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς για τη διαιτησία, αμέσως μετά τη νέα αγχωτική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα, με σκορ 1-0 και… ήρωα τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 90’.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, παρότι δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις από τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα, μετά το ματς με την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη, τα «έχωσε» άσχημα στους διαιτητές, τονίζοντας πως σφυρίζουν με διαφορετικά κριτήρια τους αγώνες των Πειραιωτών.

Το Sportdog.gr έψαξε το θέμα και σύμφωνα με όσα συζητιούνται στου Ρέντη, ο Πορτογάλος κόουτς όντως έχει σοβαρά παράπονα από τους Έλληνες διαιτητές, καθώς βάσει των όσων έχει δει μέχρι στιγμής σε αυτές τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, είναι πεπεισμένος πως έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ολυμπιακό!

Ο Μαρτίνς, σύμφωνα με όσα λέει στους συνεργάτες του αλλά και στους συμπατριώτες του, θεωρεί πως υπάρχουν διαφορετικά μέτρα και σταθμά στην αντιμετώπιση των Ερυθρολεύκων και μάλιστα έχει ζητήσει να μάθε περισσότερα για αυτό και από την διοίκηση!

Οι δηλώσεις του πάντως για τη διαιτησία, οι αντιδράσεις του την ώρα του αγώνα στις χαμένες ευκαιρίες, ακόμα και οι πανηγυρισμοί του στα γκολ που λυτρώνουν τους Πειραιώτες στα τελευταία ματς, δείχνουν ξεκάθαρα πως είναι πάρα πολύ πιεσμένος.

Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για την ώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθει άγχος και πίεση ο Πορτογάλος, καθώς ο Ολυμπικός δεν πρόκειται να τον απομακρύνει και ήδη το έχουν επαναλάβει όλοι και σε όλους τους τόνους, τόσο στον Τύπο όσο και προσωπικά στον ίδιο.

Πρέπει να σημειώσουμε ωστόσο, πως πρόκειται γενικά για έναν αγχώδη άνθρωπο, κάτι που έχουν διαπιστώσει και οι διοικούντες του Ολυμπιακού από την προετοιμασία κιόλας. Μάλιστα για αυτό, όπως σας έχουμε μεταφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, έχουν δώσει ξεκάθαρη εντολή στον Κριστιάν Καρεμπέ να βρίσκεται κοντά του και να τον βοηθάει-ηρεμεί στα δύσκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο: Κι όμως, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είναι πρώτος - Πολύ... πάνω από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι - Εκτός Ολυμπιακού ο Σωκράτης Κόκκαλης!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags