Facebook Pixel Απίθανα σενάρια - Γυρίζει ο Ανσαριφάρντ; - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης - Γι’ αυτό «έφυγε» ο Κόκκαλης
| 2018-10-31 16:01:00

Απίθανα σενάρια - Γυρίζει ο... τελειωμένος; - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης - Γι’ αυτό «έφυγε» ο Κόκκαλης

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανα σενάρια - Γυρίζει ο... τελειωμένος; - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης - Γι’ αυτό «έφυγε» ο Κόκκαλης

Φούντωσαν οι φήμες για κίνηση-ματ. Ποια είναι η αλήθεια. Όλα εδώ!

Στον Ολυμπιακό έχει ανοίξει τελευταία μεγάλη κουβέντα σχετικά με την ενίσχυση που μπορεί να υπάρξει τον Γενάρη στη γραμμή κρούσης, ωστόσο είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ειπωθεί με σιγουριά τι κινήσεις θα γίνουν από τη διοίκηση τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της ομάδας και, φυσικά, από τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία του συλλόγου. Οπότε είναι λίγο άκαιρο αυτή τη στιγμή να γίνεται λόγος για την απόκτηση εξτρέμ ή επιθετικού, άσχετα με το αν στο λιμάνι ήδη μπορεί να κάνουν μια προεργασία, προκειμένου να είναι έτοιμοι.

Πάντως, τα δεδομένα είναι δύο όσον αφορά την απόκτηση φορ που ακούγεται πολύ έντονα μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε πολλές υπερβάσεις το περασμένο καλοκαίρι για την ενίσχυση του ρόστερ (με τελευταία την -εκτός προγράμματος- απόκτηση του σούπερ σταρ και πανάκριβου Γιάγια Τουρέ), οπότε δύσκολα θα δώσει εντολή για μία ακόμα δαπανηρή κίνηση τον Γενάρη.

Επιπλέον, οι περιπτώσεις επιθετικών που προκύπτουν τον Ιανουάριο δύσκολα είναι εφικτές τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά, καθώς οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι συνήθως είναι από το… κάτω ράφι.

Τρελό σενάριο για Καρίμ

Επίσης, προς το παρόν δεν έχει καμία βάση το σενάριο επιστροφής του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός αποχώρησε το καλοκαίρι επειδή δεν υπολογιζόταν, κάτι που είχε ξεκαθαριστεί από την πρώτη στιγμή και στον Πέδρο Μαρτίνς, οπότε θεωρείται δύσκολο λίγους μήνες μετά να γίνει ανατροπή δεδομένων και ο παίκτης να επιστρέψει στο λιμάνι, ενώ παρουσιάζεται να έχει λύσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. Από την άλλη πλευρά, είναι ακόμα πολύ νωρίς να αποκλείουμε το οτιδήποτε...

Τι σημαίνει η παραίτηση Κόκκαλη

Όσον αφορά τα διοικητικά, η παραίτηση του Σωκράτη Κόκκαλη από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ήταν μεν τυπικού χαρακτήρα, ωστόσο είναι ενδεικτική της σχέσης που υπάρχει, πλέον, με τον πρώην ηγέτη του Ολυμπιακού. Το τάιμινγκ, φυσικά, δεν είναι τυχαίο, μετά τα όσα έχουν προηγηθεί ανάμεσα στις πλευρές, καθώς ο Σωκράτης Κόκκαλης αποφάσισε να σπάσει κάθε δεσμό με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση, σε μία αν μη τι άλλο ιστορική αποχώρηση. Αν και, όπως προαναφέραμε, η συμμετοχή του στο διοικητικό συμβούλιο ήταν τιμητική, καθώς δεν είχε λόγο και ρόλο στις αποφάσεις του συλλόγου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Τρελάθηκαν» στο λιμάνι με Νάτχο - Τι έκανε και τους «έφτιαξε» όλους - «Κάγκελο» μέχρι και ο... Τουρέ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags