Facebook Pixel Αδιανόητο «ντου» σε Δώνη- «Επίθεση» από… τους πάντες - Γιατί τον «διαλύουν», θα μείνετε
| 2018-10-31 16:06:00

Αδιανόητο «ντου» σε Δώνη- «Επίθεση» από… τους πάντες - Γιατί τον «διαλύουν», θα μείνετε

του Νίκου Στεργίου
Αδιανόητο «ντου» σε Δώνη- «Επίθεση» από… τους πάντες - Γιατί τον «διαλύουν», θα μείνετε

Πρωτοφανές «πέσιμο» στον Έλληνα τεχνικό. Τι έγινε;

Έντονη κριτική, ακόμα κι από μερίδα του «πράσινου» Τύπου, έχει δεχθεί ο Γιώργος Δώνης για την απόφασή του να διαφοροποιήσει το πλάνο του και να παρατάξει με επιθετικό σχήμα τον Παναθηναϊκό μέσα στην Τούμπα.

Η τακτική του Έλληνα τεχνικού αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος λάθος, κάτι που φαίνεται πως αναγνώρισε και ο ίδιος, μιας και ενόψει του επόμενου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αναμένεται να επιστρέψει στην... ασφαλή παράταξη του 3-5-2, κάνοντας παράλληλα αρκετές αλλαγές στην 11άδα, όπως σας αποκαλύψαμε σε άλλο ρεπορτάζ.

Παρόλα αυτά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δε γλιτώνει από τα «πυρά» των αντιπάλων και, μάλιστα, σήμερα παρατηρείται μια πρωτοφανής «επίθεση» κατά του Έλληνα κόουτς τόσο από το «κιτρινόμαυρο» όσο και από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, των βασικών, δηλαδή, διεκδικητών του τίτλου.

Η σημερινή «Ώρα» αφήνει σαφείς αιχμές κατά του Γιώργου Δώνη, τονίζοντας ότι άφησε την ομάδα χωρίς χαφ, γεγονός που ανέδειξε μέχρι και τον… Πόντους Βέρνμπλουμ, ενώ αναμένεται να τους επαναφέρει στην 11άδα ενόψει του αγώνα με την Ένωση.

Το ίδιο καυστικός είναι και ο «Γαύρος», που κάνει λόγο για «πρωτάθλημα τερατογενέσεων και ανισοτήτων», καυτηριάζοντας επίσης την τακτική του Γιώργου Δώνη στην Τούμπα. «Με τον Ολυμπιακό στήνουν δύο πούλμαν με έντεκα στην περιοχή τους», σημειώνει μέσα σε άλλα.

Δείτε τα δύο χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags