Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιβάν ο τρομερός και... κόλαση - «Οργή» Σαββίδη, δεν ακουμπάει κανείς τον ΠΑΟΚ - Έρχεται «πόλεμος»
| 2018-10-31 20:32:00

Ιβάν ο τρομερός και... κόλαση - «Οργή» Σαββίδη, δεν ακουμπάει κανείς τον ΠΑΟΚ - Έρχεται «πόλεμος»

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ιβάν ο τρομερός και... κόλαση - «Οργή» Σαββίδη, δεν ακουμπάει κανείς τον ΠΑΟΚ - Έρχεται «πόλεμος»

Όλα στον Δικέφαλο είναι στα... κόκκινα. Ποιοι την «πληρώνουν».

Εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του ΠΑΟΚ κατά δημοσιογράφων και μάλιστα με επίσημο τρόπο, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας σε Υπουργείο Αθλητισμού, Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ και ΕΡΤ, στην οποία και έκανε γνωστή την ενόχλησή του για τα σχόλια συγκεκριμένων δημοσιογράφων.

Μάλιστα, από τον ΠΑΟΚ διευκρίνισαν πως δεν τίθεται θέμα δυσφορίας στην όποια σκληρή κριτική γίνεται κατά της ΠΑΕ αλλά το ζητούμενο είναι ο σεβασμός απέναντι σε μια ομάδα που βάλλεται σε θέματα εντιμότητας και καθαρότητας. Αυτή είναι και η… κόκκινη γραμμή που έχουν αποφασίσει να βάλουν φέτος στον Δικέφαλο και μάλιστα είχαν ενημερώσει από την αρχή της χρονιάς, πως δεν πρόκειται να «ανεχτούν κείμενα – διαδικτυακά ποσταρίσματα και… χτυπήματα κάτω από τη μέση»!

Οι Θεσσαλονικείς, μετά και από σχετικές πιέσεις του κόσμου τα τελευταία χρόνια, είναι αποφασισμένοι να μην αφήνουν πλέον τίποτα να πέσει κάτω και για αυτό ασχολούνται με οτιδήποτε γράφεται επώνυμα στο διαδίκτυο κατά της ομάδας.

Όπως μάλιστα έχει διευκρινιστεί, προφανώς και δεν τους απασχολεί αν κάποιος ασκεί σκληρή κριτική τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ όσο και για το διοικητικό, ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν αναπάντητα και στον… αέρα υπονοούμενα, ειδικά από δημοσιογράφους, σχετικά με το ήθος της ομάδας και τις κινήσεις των ανθρώπων της εκτός γηπέδου!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη λοιπόν, είναι μία ακόμα απόδειξη πως στον Δικέφαλο φέτος όλα δουλεύουν στα… κόκκινα και ότι με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, όλοι «τρέχουν», ο καθένας από το πόστο του, για να φέρουν το πολυπόθητο πρωτάθλημα στην Τούμπα.

Προφανώς και η συγκεκριμένη επίσημη αντίδραση του ΠΑΟΚ με την επιστολή διαμαρτυρίας κατά των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, είναι ακόλουθο της συνολικής τακτικής που ακολουθεί πλέον ο Δικέφαλος για να «προστατέψει» το αγωνιστικό τμήμα.

Δεν είναι τυχαίο πως τις τελευταίες ημέρες, όπως σας ανέλυσε σε σχετικό ρεπορτάζ το sportdog.gr, αποφασίστηκε μετά από εντολή Σαββίδη να μην πάρουν εισιτήρια στα εκτός έδρας ματς, φοβούμενοι τυχόν προβοκάτσια! Ο στόχος του πρωταθλήματος είναι πολύ μεγάλος και στον Δικέφαλο δεν αφήνουν πλέον τίποτα στην τύχη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος Πρίγιοβιτς και ποιος Πέλκας; Αυτος έχει «τρελάνει» τον Λουτσέσκου - Μεγάλο στοίχημα ο...

Σκάνε βόμβες στην Τούμπα - Ποιοι υπογράφουν, τα έσκασε ο Ιβάν - Στον αέρα top ονόματα, δύο φευγάτοι


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags