Facebook Pixel Φόβος και τρόμος στον ΠΑΟΚ - Σκάει βόμβα από μέσα; - Θα γίνει «ντου» με τον Ατρόμητο;
| 2018-11-01 12:03:00

Φόβος και τρόμος στον ΠΑΟΚ - Σκάει βόμβα από μέσα; - Όλοι στο πόδι - Θα γίνει «ντου»;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φόβος και τρόμος στον ΠΑΟΚ - Σκάει βόμβα από μέσα; - Όλοι στο πόδι - Θα γίνει «ντου»;

«Βράζουν» στην Τούμπα, από τι «κινδυνεύουν». Διαβάστε τι γίνεται...

ΠΑΟΚ πάει φουλ για πρωτάθλημα και οι περισσότεροι εκτιμούν ότι αν καταφέρει να περάσει και από το Περιστέρι το προσεχές Σάββατο, θα έχει βάλει όλες τις βάσεις για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Γι’ αυτό η «ασπρόμαυρη» διοίκηση δε θέλει να ρισκάρει να χαθεί το πρωτάθλημα λόγω πιθανών τιμωριών, όπως συνέβη πέρσι. Μόνο τυχαίο δεν είναι πως η Τούμπα στα φετινά παιχνίδια είναι… εκκλησία και δεν έχει συμβεί το παραμικρό στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Στον ΠΑΟΚ, όμως, φοβούνται και τα εκτός έδρας παιχνίδια γι’ αυτό πήραν την απόφαση από τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ να απαγορευθούν οι μετακινήσεις οπαδών (σας το αποκάλυψε το Sportdog προχθές 30 Οκτωβρίου), κάτι που είχε κάνει πέρυσι και η ΑΕΚ για τον ίδιο λόγο.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε άπαντες να είναι πολύ προσεκτικοί, να προστατεύουν την ομάδα από τυχόν προβοκάτσιες και γενικά όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ προσπαθεί «οχυρώσει» τον σύλλογο στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.  

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ δε θα πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι στο Περιστέρι, αν και η επιθυμία των οπαδών του να δώσουν το «παρών» σε αυτό το ματς είναι τεράστια, κυρίως για τον κόσμο της ομάδας που κατοικεί στην Αθήνα. Θεωρείται βέβαιο ότι από τη Θεσσαλονίκη δε θα οργανωθεί κανένα ταξίδι για το συγκεκριμένο ματς, ωστόσο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον ποια θα είναι η αντίδραση του μεγάλου συνδέσμου που διατηρούν οι οπαδοί της ομάδας στην πρωτεύουσα.

Πρόκειται για ένα σύνδεσμο με πολύχρονη ιστορία και μεγάλη δυναμική, ο οποίος έχει εναντιωθεί αρκετές φορές κατά της διοίκησης του Ιβάν Σαββίδη, όπως όταν η ΠΑΕ έκανε το… λάθος να παραδώσει στον Πάνο Καμμένο τη φανέλα με το νούμερο «12», η οποία έχει αποσυρθεί και «ανήκει» στον κόσμο της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε η πρώτη βόμβα Αναστασιάδη στην Εθνική - «Τέλος» top όνομα και βασικός - Μέσα ο... ξεχασμένος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags