Facebook Pixel Sportdog.gr | BOMBA στο πρωτάθλημα: Κίνδυνος για -3 και στον Ολυμπιακό – Άδειο Καραϊσκάκη με ΠΑΟ;
| 2018-11-01 19:06:00

BOMBA στο πρωτάθλημα: Κίνδυνος για -3 και στον Ολυμπιακό – Άδειο Καραϊσκάκη με ΠΑΟ;

Sportdog Team
BOMBA στο πρωτάθλημα: Κίνδυνος για -3 και στον Ολυμπιακό – Άδειο Καραϊσκάκη με ΠΑΟ;

Απίστευτες εξελίξεις λόγω των επεισοδίων στην Πάτρα.

Σε… εφιάλτη εξελίχθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού στην Πάτρα με την Παναχαϊκή, καθώς μπορεί οι Πειραιώτες να νίκησαν και έτσι να εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, όμως κινδυνεύουν σοβαρά με -3 στο πρωτάθλημα λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα εντός και εκτός γηπέδου!

Όπως διαβάσατε και σε προηγούμενο θέμα του Sportdog.gr, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της αστυνομίας εντός και εκτός γηπέδου, υπήρξε διακοπή του ματς και εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, σε περίπτωση που ο παρατηρητής αγώνα ή η έκθεση της αστυνομίας έχει καταγράψει λεπτομερώς τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Πάτρα, τότε οι «ερυθρόλευκοι» με βάση και το δεδικασμένο που υπάρχει από την περίπτωση της ΑΕΚ, κινδυνεύει σοβαρά με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα!

Για να υπάρξει βέβαια αυτή η ποινή, θα πρέπει τα σημερινά επεισόδια να συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 4β. Αρκετά επιβαρυντικό είναι το γεγονός ότι η αναμέτρηση διεκόπη, κάτι που δεν είχε συμβεί στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Αν υπάρχουν μόνο σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας τότε προβλέπεται ποινή τιμωρίας δύο έως τεσσάρων αγωνιστικών και πρόστιμο που μπορεί να φτάσει και τις 250.000 ευρώ. 

Σε ότι αφορά την πιθανή τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού πρέπει να αποσαφηνιστεί ότι από την ημέρα που θα ανακοινωθεί οποιαδήποτε τιμωρία χρειάζονται 5 ημέρες μέχρι να τεθεί σε ισχύ, ωστόσο η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει κάθε Πέμπτη, κάτι που σημαίνει πως με βάση με όσα ξέρουμε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΟΚ! Υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια ο Σάββας Θεοδωρίδης εξαιτίας των δακρυγόνων

Διακοπή στην Πάτρα λόγω δακρυγόνων - Επεισόδια και ξύλο στο γήπεδο - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτη πληροφορία - Από οπαδό του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν τα επεισόδια στην Πάτρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags