Facebook Pixel Τα «γκρεμίζει» ο Παϊρόζ - Φοβερό «ντου» στoν Παναθηναϊκό - «Τρέμει» ο Νταμπίζας
| 2018-11-02 15:50:00

Τα «γκρεμίζει» ο Παϊρόζ - Φοβερό «ντου» στην ΠΑΕ - Νέο αφεντικό για όλα - «Τρέμει» ο…

του Νίκου Στεργίου
Τα «γκρεμίζει» ο Παϊρόζ - Φοβερό «ντου» στην ΠΑΕ - Νέο αφεντικό για όλα - «Τρέμει» ο…

Φοβερές αλλαγές στο Τριφύλλι. Ποιος αναλαμβάνει δράση.

Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φάση μετάβασης στη νέα εποχή. Κάτι που φάνηκε κι από τη χθεσινή εξέλιξη που αφορά την έγκριση από το υπουργείο Οικονομικών της αλλαγής του καταστατικού στην ΠΑΕ, για να ανοίξει ο δρόμος στον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ να γίνει μεγαλομέτοχος.

Ήδη, άλλωστε, οι άνθρωποι που αναμένεται να τρέξουν την ομάδα στην επόμενη μέρα έχουν πιάσει δουλειά. Πρόσφατα το sportdog.gr σας αποκάλυψε και το σχέδιο ενίσχυσης που υπάρχει στη νέα τάξη πραγμάτων.

Ένας από τους ανθρώπους που αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στις αποφάσεις της επόμενης διοίκησης αναμένεται να είναι και ο Αβραάμ Γκραντ, άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Ταϊλανδού επενδυτή. Ο Ισραηλινός, μάλιστα, παρουσιάζεται από τα τελευταία ρεπορτάζ να βρίσκεται σε επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα κι από κοινού να παίρνουν αποφάσεις για το «αύριο» του συλλόγου.

Όσο, βέβαια, μεγαλομέτοχος παραμένει ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Αβραάμ Γκραντ δεν μπορεί να επιβάλλει τις απόψεις του, ωστόσο σίγουρα εγκρίνει, ή λέει τη γνώμη του, σε ό,τι αποφασίζει ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος αυτό το διάστημα παραμένει «αφεντικό» στο Τριφύλλι.

Όπως, άλλωστε, σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που αποφάσισε να γίνει η προσθήκη του Δανού, Γέσπερ Φρέντμπεργκ, στις «πράσινες» ακαδημίες. Μία κίνηση που μπορεί να έχει αντίκτυπο στον Τάκη Φύσσα

Πάντως, από την άλλη, θεωρείται δύσκολο ο Νίκος Νταμπίζας, όσο κι επιτυχημένος θεωρείται μέχρι στιγμής στο πόστο του, να έχει τον ίδιο ενεργό ρόλο στην επόμενη μέρα του συλλόγου. Όχι πως ο παλαίμαχος άσος κινδυνεύει, αν και τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, ωστόσο είναι μάλλον δεδομένο πως όταν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών, ο απόλυτος έλεγχος του ποδοσφαιρικού τμήματος θα περάσει στον Αβραάμ Γκραντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή… κόλαση στον ΠΑΟ - Έρχεται και φέρνει τα πάνω-κάτω - Ποιος «αγχώνεται»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags