Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτος Σαββίδης - «Ρίχνει» από τώρα τη Νέα Τούμπα - Φοβερή κίνηση, τρελαίνει κόσμο
| 2018-11-04 13:15:00

Απίστευτος Σαββίδης - «Ρίχνει» από τώρα τη Νέα Τούμπα - Φοβερή κίνηση, τρελαίνει κόσμο

Sportdog Team
Απίστευτος Σαββίδης - «Ρίχνει» από τώρα τη Νέα Τούμπα - Φοβερή κίνηση, τρελαίνει κόσμο

Πανίσχυρος μπαίνει ο ΠΑΟΚ στο καινούργιο γήπεδο. Όλοι σαν ένα.

Οι εξελίξεις αναφορικά με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι ραγδαίες και το πλάνο για τη «Νέα Τούμπα» φαίνεται πως μπαίνει στο τελικό στάδιο της υλοποίησής του.

Μάλιστα, εκτός των τεχνικών λεπτομερειών, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν και ορισμένες ιδέες συμβολικού χαρακτήρα για το νέο σπίτι της ομάδας με χαρακτηριστικότερη την πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι και προβλέπει το νέο γήπεδο να έχει χωρητικότητα 41.926 θέσεων.

Η συμβολικότητα του αριθμού είναι προφανής, αφού πρόκειται για το νούμερο «4» της θύρας των οργανωμένων του ΠΑΟΚ, ακολουθούμενο από το «1926», δηλαδή το έτος ίδρυσης του συλλόγου.

Πρόκειται για ξεκάθαρο άνοιγμα των ανθρώπων του Δικεφάλου προς τον κόσμο της ομάδας, με τη διοίκηση να περνά το «μήνυμα» ότι οι φίλαθλοι και σύλλογος είναι «ένα».

Άλλωστε, η συσπείρωση του οργανισμού του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν είναι εμφανής σε κάθε τομέα. Ο Δικέφαλος δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα μετά το 1985 και οι φίλαθλοι στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας, μην έχοντας δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας.

Το συμβολικό μήνυμα της διοίκησης με τη χωρητικότητα της νέας  έδρας του ΠΑΟΚ φανερώνει την επιθυμία όλων το κλίμα σύμπνοιας να διατηρηθεί και οι «ασπρόμαυροι» να μπουν ενωμένοι στη νέα εποχή του συλλόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags