Facebook Pixel Απίστευτος Δώνης, «καθαρίζει» Χατζηγιοβάννη πριν τον Ολυμπιακό - Έτσι ρίχνει τα τσιμέντα ο Μπουζούκης
| 2018-11-05 13:40:00

Απίστευτος Δώνης, «καθαρίζει» μικρό πριν τον Ολυμπιακό - Έτσι ρίχνει τα τσιμέντα, φοβερή αποκάλυψη

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτος Δώνης, «καθαρίζει» μικρό πριν τον Ολυμπιακό - Έτσι ρίχνει τα τσιμέντα, φοβερή αποκάλυψη

Τι «παίζεται» με νεαρό άσο του Τριφυλλιού. Ποιος τρέλανε κόσμο.

Μετά το «ΣΟΚ» της Τούμπας, στον Παναθηναϊκό επανήλθαν στις εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, άσχετα αν οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν τελικά τη νίκη.

Άπαντες αναγνώρισαν ότι η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν καλύτερη και λόγω ατυχίας και δυστοκίας κάποιων παικτών δεν κατόρθωσε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Πάντως, υπήρχαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που δεν ακολούθησαν τους υπόλοιπους σε απόδοση κόντρα στην Ένωση. Μέσα σε αυτούς ήταν σίγουρα ο Τάσος Χατζηγιοβάννης, ο οποίος, για ένα ακόμα σερί παιχνίδι, ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ο νεαρός άσος δε θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή στο ξεκίνημα της σεζόν, κάτι που έχει προβληματίσει τον Γιώργο Δώνη. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός σκοπεύει να πάρει άμεσα μέτρα για να «ξυπνήσει» τον μικρό, ο οποίος παρουσιάζεται να έχει περισσότερο… ψυχολογικό πρόβλημα και όχι αγωνιστικό.

Του «καθαρίζει» το μυαλό

Όπως λέγεται, ο προπονητής του Παναθηναϊκού σκέφτεται πολύ σοβαρά στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», να αφήσει στον πάγκο τον μικρό για να τον… ταρακουνήσει. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύει ότι μπορεί να του «καθαρίσει» το μυαλό και να τον επαναφέρει στις καλές εμφανίσεις. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Τάσου Χατζηγιοβάννη στο αρχικό σχήμα, αυτός μάλλον θα είναι ο Αντονί Μουνιέ, ο οποίος έχει επανέλθει 100% από τον τραυματισμό του.

Τρέλα για Μπουζούκη

Στο μεταξύ, ένας από τους παίκτες που προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον με την εμφάνισή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν ο Γιάννης Μπουζούκης. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, αρκετοί σκάουτερς σημείωσαν στο μπλοκάκι τους το όνομα του μικρού, ο οποίος πραγματοποίησε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση μπροστά στα μάτια πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Βέβαια, είναι ακόμα πολύ νωρίς να γίνεται λόγος για επίσημο ενδιαφέρον και… προτάσεις. Ο νεαρός άσος θεωρείται ακόμα πρώιμο πρότζεκτ και πρέπει να ανεβάσει τις επιδόσεις του σε όλους τους τομείς για να φτάσει στο σημείο να φέρει στο Τριφύλλι προσφορά από το εξωτερικό. Αν και οι εκτιμήσεις λένε ότι αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να γίνει η πρώτη κρούση στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρόβλεψη-φωτιά Αλέφαντου για το Ολυμπιακός-ΠΑΟ - Φοβερή ατάκα για Πούγγουρα-Μαυρομμάτη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags