Facebook Pixel Sportdog.gr | Απόφαση-κεραυνός για Λάζαρο - Ποιος θα τα... σκάσει και πόσα - Οι πρώτες αντιδράσεις!
| 2018-11-05 17:15:00

Απόφαση-κεραυνός για Λάζαρο - Ποιος θα τα... σκάσει και πόσα - Οι πρώτες αντιδράσεις!

Απόφαση-κεραυνός για Λάζαρο - Ποιος θα τα... σκάσει και πόσα - Οι πρώτες αντιδράσεις!

Άλλη μία μεγάλη... μάχη Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Στην καταβολή του ποσού 41.105 ευρώ προς την πλευρά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου προχώρησε η ΑΕΚ, όπως ειπώθηκε στην εκδίκαση της προσφυγής του παίκτη στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ρίζου ανέφερε πως η Ένωση κατέβαλε 27.805 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος,10.000 για την πρόκριση στο Europa League, 3.000 ευρώ για ενοίκια, και 400 ευρώ ως επίδομα άδειας για το 2018.

Η κόντρα των δυο πλευρών πλέον αφορά τους φόρους του συμβολαίου που υπεγράφη τον Αύγουστο του 2016 και την εισφορά αλληλεγγύης, οπότε θα έχουμε κι άλλα επεισόδια στη... μάχη.

Από την ΑΕΚ πάντως διευκρίνισαν, πως τα χρήματα αυτά είχαν παρακρατηθεί από τον Χριστοδουλόπουλο για το πρόστιμο για τις δηλώσεις του και απο τη στιγμή που η απόφαση του διαιτητικού δεν τους έδωσε άδεια για αυτό το πρόστιμο, καταβλήθηκαν κανονικά στον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα υποστηρίζουν από την Ένωση, αυτός ήταν και ο λόγος που είχε δοθεί αναβολή στην προσφυγή του Λάζαρου μέχρι την απόφαση του Διαιτητικού, ωστόσο πλέον του καταβλήθηκαν οι διαφορές που υπήρχαν από μπόνους και όλα τα σχετικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags