Facebook Pixel Αδιανόητο deal Μαρτίνς - Τινάζει την μπάνκα με Σισέ - Έτσι τους τρέλανε στον Ολυμπιακό
| 2018-11-06 13:08:00

Απίστευτο deal Μαρτίνς - Τινάζει την μπάνκα - Έτσι τους τρέλανε στο Ρέντη - Τι έκανε ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο deal Μαρτίνς - Τινάζει την μπάνκα - Έτσι τους τρέλανε στο Ρέντη - Τι έκανε ο Μαρινάκης

Μεγάλη μπάλα από τον Πορτογάλο. Γι’ αυτό τον πάνε με χίλια.

Tο πρόσωπο των ημερών είναι για τον Ολυμπιακό ο Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος απέναντι στον Άρη πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση. Ο νεαρός άσος δείχνει να «δένει» πολύ καλά με τον Γιάγκος Βούκοβιτς, ένα δίδυμο που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να παίξει και στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά από αρκετούς πειραματισμούς στα μετόπισθεν, κατέληξε στον ιδανικό παρτενέρ του Σέρβου αμυντικού, κάτι που, βέβαια, είχε στο μυαλό του εξ αρχής, αλλά άργησε να το εφαρμόσει θέλοντας να εντάξει σταδιακά στα βασικά του πλάνα του διεθνή Σενεγαλέζο.

Ήταν, δηλαδή, θέμα διαχείρισης από τον «ερυθρόλευκο» κόουτς, για την οποία ήταν ενήμεροι στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι. Πλέον, λοιπόν, έφτασε η ώρα ο Παπ Αμπού Σισέ να πάρει φανέλα βασικού και ο Πορτογάλος τεχνικός πρέπει να νιώθει απόλυτα δικαιωμένος.

Μάλιστα, το λιμάνι θεωρούν ότι νεαρός στόπερ έχει όλα τα φόντα να κάνει το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα του αυτή τη σεζόν, ενώ στην πιάτσα ακούγεται πως δε θα αργήσει να προκύψει η πρώτη μεγάλη επίσημη πρόταση από το εξωτερικό. Οι Πειραιώτες, άλλωστε, έχουν αποδείξει ότι ξέρουν πολύ καλά να απογειώνουν παίκτες και στο τέλος να αποκομίζουν σημαντικά οικονομικά οφέλη, στα πρότυπα όλων των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.  

Η στήριξη σε Μαρτίνς

Στο μεταξύ, στο λιμάνι νιώθουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόφαση που πήραν να στηρίξουν τον Πέδρο Μαρτίνς στις πρώτες δυσκολίες. Κάτι που για την ώρα φαίνεται… σοφή επιλογή, μιας και ο Πορτογάλος δείχνει στα τελευταία ματς να έχει γυρίσει το χαρτί των αποτελεσμάτων.

Εξάλλου, ο 48χρονος τεχνικός δοκιμάζεται πρώτη φορά σε συνθήκες πρωταθλητισμού και αυξημένης πίεσης, με αποτέλεσμα κι αυτός να μαθαίνει από τα λάθη του και να θέλει χρόνο προσαρμογής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags