Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν απασχολούν τον Κουρμπέλη τα σενάρια για Φιορεντίνα
| 2018-11-06 22:30:00

«Επίθεση» στον Παναθηναϊκό - Γλυτώνει την «αρπαγή» του παικταρά - Το... ξεκόβει ο Δώνης

του Νίκου Στεργίου
«Επίθεση» στον Παναθηναϊκό - Γλυτώνει την «αρπαγή» του παικταρά - Το... ξεκόβει ο Δώνης

Ποιος έχει κάνει «άνω-κάτω» την ομάδα; Όλο το ρεπορτάζ εδώ.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί πολύ μεγάλο «κεφάλαιο» για τον Παναθηναϊκό και εντυπωσιάζει με την παρουσία του τη φετινή σεζόν.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού δεν βγαίνει με τίποτα από την ενδεκάδα του Γιώργου Δώνη, αφού κάνει εξαιρετική δουλειά στον χώρο του κέντρου, με αποκορύφωμα το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Σε αυτό το παιχνίδι βρέθηκαν scouts της ιταλικής Φιορεντίνα στις εξέδρες για χάρη του Κουρμπέλη και εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνιση του διεθνούς μέσου και παρά το γεγονός πως δεν ανήκει στη νέα γενιά των πιτσιρικάδων που έχουν τρελάνει την Ελλάδα, εντούτοις αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως... ο παλιός είναι αλλιώς.

Πάντως, όπως σας έχουμε επισημάνει και πρόσφατα, το γεγονός ότι οι «Βιόλα» παρακολουθούν τον αρχηγό του Παναθηναϊκού δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Αιτία είναι το γεγονός ότι ο Κουρμπέλης δεν «καίγεται» για κάτι τέτοιο και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό. Όπως προκύπτει από καλά ενημερωμένες πηγές, τον αρχηγό του Τριφυλλιού απασχολεί μόνο η πορεία της ομάδας του, η οποία είναι εξαιρετική, με τον ίδιο να αποτελεί έναν από τους βασικούς συντελεστές της.

Ο «Κούρμπε» δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα αναφορικά με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του στον Παναθηναϊκό. Τα δίνει όλα στο γήπεδο και δείχνει απόλυτα ευχαριστημένος με τον ρόλο του στους Πράσινους. Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν υπάρχει κάτι απτό προς το παρόν, ο Έλληνας άσος παραμένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή γινόταν αντίστοιχος ντόρος αναφορικά με φημολογούμενη πρόταση της Σαμπντόρια για τον Κουρμπέλη, το θέμα όμως δεν προχώρησε ποτέ. Δεδομένα το όνομα του αρχηγού του Παναθηναϊκού παίζει δυνατά στην Ιταλία, όμως αυτό δεν φαίνεται να τον απασχολεί στην παρούσα φάση. Η ομάδα του είναι η απόλυτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή και ακόμα και ο Γιώργος Δώνης με τη δουλειά και το σύνολο που παρουσιάζει εντός γηπέδου, αναμφίβολα έχει κερδίσει ακόμα πιο πολύ τον αρχηγό του τριφυλλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έσκασε βόμβα στον ΠΑΟ - «Ντου» σε κορυφαίο Έλληνα άσο - Έγινε το πρώτο «κονέ», ετοιμάζει βαλίτσες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags