Facebook Pixel Sportdog.gr | Σόκαρε την Λίβερπουλ ο Ερυθρός και την έβαλε σε περιπέτειες - Παραπαίει η Μονακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-06 21:49:00

Σόκαρε την Λίβερπουλ ο Ερυθρός και την έβαλε σε περιπέτειες - Παραπαίει η Μονακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σόκαρε την Λίβερπουλ ο Ερυθρός και την έβαλε σε περιπέτειες - Παραπαίει η Μονακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχασε με 2-0 και... έμπλεξε η ομάδα του Κλοπ.

Τεράστιο "κάζο" γνώρισε η Λίβερπουλ στο Βελιγράδι από τον ψυχωμένο Ερυθρό Αστέρα! Οι Σέρβοι επικράτησαν με 2-0 των Άγγλων, πέτυχαν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στο Τσάμπιονς Λιγκ (εξαιρείται το Κύπελλο Πρωταθλητριών) και έβαλαν σε μπελάδες τους Κόκκινους όσον αφορά στην πρόκριση.

Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Πάβκοβ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 22' με όμορφη κεφαλιά και στο 29' έκανε το 2-0 με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή.

Η Λίβερπουλ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε δοκάρι με τον Σαλάχ στο 72', όμως ήταν αρκετά νωθρή και με αυτή την ήττα μπήκε σε περιπέτειες, αφού μέχρι και ο Αστέρας μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης, φτάνοντας τους 4 βαθμούς.

Στο άλλο ματς η Μονακό συνέχισε τον... κατήφορό της, καθώς ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Μπριζ στην Γαλλία με 4-0! Το σκορ για τους Βέλγους άνοιξε ο Βανάκεν στο 12' και ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0 με πέναλτι στο 17'.

Στο 24' ο Γουέσλεϊ σημείωσε το τρίτο γκολ της Μπριζ και ο Βόρμερ στο 85' διαμόρφωσε το τελικό 4-0 επί της παραπαίουσας Μονακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags