Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή «καταγγελία» για το -3 - Φουλ επίθεση και «κόλαση» παντού - Τα πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα!
| 2018-11-07 12:20:00

Τρομερή «καταγγελία» για το -3 - Φουλ επίθεση και «κόλαση» παντού - Τα πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερή «καταγγελία» για το -3 - Φουλ επίθεση και «κόλαση» παντού - Τα πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα!

Τεράστια οργή στον Ολυμπιακό, μάχη μέχρι τελικής πτώσης.

Όπως όλα δείχνουν και με βάση το κατηγορητήριο που έχει ανακοινωθεί, ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα αποφύγει την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για όσα έγιναν στην Πάτρα στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν στον Πειραιά και η προσπάθεια στην υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν οι Ερυθρόλευκοι θα γίνει για να μεταφερθεί η ποινή στο Κύπελλο. Κάτι που στο λιμάνι τουλάχιστον θεωρούν εφικτό να γίνει, αναλόγως, βέβαια, ποια θα είναι η ερμηνεία που θα δοθεί από τους δικαστές.

Ανεξάρτητα, πάντως, με την εκδίκαση και την ποινή που μπορεί να επιβληθεί, στον Πειραιά κάνουν ανοιχτά λόγο για προβοκάτσια που έγιναν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αλλά και για «πολεμική ενέργεια», χωρίς, όμως, να «χρεώνουν» ακόμα κάποιον ως υπεύθυνο γι’ αυτή.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτό το θέμα κρατούν στάση αναμονής και περιμένουν από τη μία να δουν τη σύνθεση του δικαστηρίου και από την άλλη να διαβάσουν το σκεπτικό της όποιας απόφασης προκύψει, προτού περάσουν στην... αντεπίθεση.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία στην παρούσα φάση είναι πως στον Ολυμπιακό… ακονίζουν τα μαχαίρια τους για τη συνέχεια, καθώς είναι αποφασισμένοι να πάνε την υπόθεση στα άκρα.

Η ποινή του -3 θεωρείται σε μεγάλο βαθμό καταδικαστική για τη μάχη του πρωταθλήματος και γι’ αυτό μετά την απόφαση της δικαιοσύνης, στο λιμάνι είναι αποφασισμένοι για «μάχες» με όλους. Μάλιστα, λέγεται ότι οι κινήσεις που προετοιμάζονται τώρα στον Πειραιά είναι τόσο δυναμικές που θα φέρουν τα… πάνω-κάτω στη Superleague.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags