Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Σε… αναμμένα κάρβουνα οι ομάδες - «Καμπάνα» για τον ΠΑΟ!
| 2018-11-07 21:15:00

Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Σε… αναμμένα κάρβουνα οι ομάδες - «Καμπάνα» για τον ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Σε… αναμμένα κάρβουνα οι ομάδες - «Καμπάνα» για τον ΠΑΟ!

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του Sportdog.gr

Ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών παρακολουθούμε στη Σούπερ Λιγκ, καθώς αν και βρισκόμαστε σχεδόν στο 1/3 της σεζόν, είναι ξεκάθαρο πως θα γίνει μεγάλη μάχη τόσο για τον πρωταθλητή και τις ευρωπαϊκές θέσεις όσο και για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Γι’ αυτό λοιπόν και στην ΕΡΤ αισθάνονται απολύτως δικαιωμένοι που το καλοκαίρι τα… έσκασαν χοντρά και απέκτησαν τα δικαιώματα για τους εντός έδρας αγώνες των Παναθηναϊκού, Άρη, Ατρομήτου, Λαμίας, Παναιτωλικού, Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης.

Μάλιστα, ήδη οι τηλεθεάσεις τα Σαββατοκύριακα έχουν ανεβάσει πάρα πολύ την κρατική τηλεόραση και για αυτό ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα και το ERT SPORTS.

Τη στιγμή λοιπόν που στην ΕΡΤ «πανηγυρίζουν» για την συγκεκριμένη εξέλιξη, οι ομάδες που έχουν συνεργασία μαζί της το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Ο λόγος είναι, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, πως η προβλεπόμενη για τα τέλη Οκτωβρίου – αρχές Νοεμβρίου δόση για το τηλεοπτικό δεν έχει καταβληθεί ακόμα.

Η συγκεκριμένη καθυστέρηση έχει… αγχώσει κάποιους ιδιοκτήτες των εμπλεκόμενων ομάδων, καθώς αρκετοί από αυτούς περιμένουν τα συγκεκριμένα χρήματα ώστε να τα προσθέσουν στο μπάτζετ και να βγει η χρονιά.

Μάλιστα, κάποιοι πιο… ανήσυχοι επικοινώνησαν ήδη με τον Γιώργο Βασιλειάδη για να ζητήσουν εξηγήσεις. Ο Υφυπουργός αθλητισμού πάντως εμφανίστηκε καθησυχαστικός και του διαβεβαίωσε με όλους τους τρόπους ότι είναι απλώς θέμα ημερών, λόγω και των ανακατατάξεων στην κρατική.

Το sportdog.gr έψαξε πάντως το θέμα και επιβεβαίωσε πως όντως υπάρχει η συγκεκριμένη καθυστέρηση, ωστόσο ιδιοκτήτης Σουπερλιγκάτης ΠΑΕ μας μετέφερε τη βεβαιότητά του, ότι το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό και ότι όλα θα λυθούν τις επόμενες ημέρες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags