Facebook Pixel Sportdog.gr | «Διπλό» πρόκρισης με σκόρερ Μανωλά η Ρόμα – Βάζει… δύσκολα στη Γιουνάιτεντ η Βαλένθια (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-07 21:45:00

«Διπλό» πρόκρισης με σκόρερ Μανωλά η Ρόμα – Βάζει… δύσκολα στη Γιουνάιτεντ η Βαλένθια (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Διπλό» πρόκρισης με σκόρερ Μανωλά η Ρόμα – Βάζει… δύσκολα στη Γιουνάιτεντ η Βαλένθια (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρόμα 1-2 και Βαλένθια – Γιανγκ Μπόις 3-1.

Με τον Κώστα Μανωλά να σκοράρει, η Ρόμα πήρε πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 2-1 και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης.

Οι Ρωμαίοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Έλληνα αμυντικού στο 4’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σίγκουρντσον στο 50’. Η ΤΣΣΚΑ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάγκνουσον στο 50’ και η Ρόμα εκμεταλλεύτηκε στο αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Πελεγκρίνι να κάνει το τελικό 2-1 στο 59’.

Η Ρόμα έφτασε τους 9 βαθμούς, με τη Ρεάλ να ακολουθεί με 6 και την ΤΣΣΚΑ να μένει στους 4.


 

Στο κόλπο της πρόκρισης του 8ου ομίλου μπήκε η Βαλένθια, που νίκησε 3-1 τη Γιανγκ Μπόις και έφτασε τους 5 βαθμούς. Η ισπανική ομάδα ξεπέρασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει 4, και ελπίζει ότι θα παραμείνει στη 2η θέση, καθώς οι Άγγλοι έχουν πολύ δύσκολη αποστολή στην έδρα της Γιουβέντους, που είναι πρωτοπόρος με 9 πόντους.

Η Βαλένθια άνοιξε το σκορ με τον Μίνα στο 14’, η Γιανγκ Μπόις ισοφάρισε με τον Ασαλέ στο 37’, όμως οι Ισπανοί κυριάχησαν στη συνέχεια και έφτασαν στη νίκη με το δεύτερο γκολ του Μίνα στο 42’ και το τέρμα του Σολέρ στο 56’.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags