Facebook Pixel Σκάει το ΜΠΑΜ στην ΑΕΚ με Μπάρκα - Αυτός κάνει το μεγάλο «κονέ» - Τι «παίζει» με Ρέτσο
| 2018-11-08 14:00:00

Σκάει το ΜΠΑΜ στην ΑΕΚ - Αυτός κάνει το μεγάλο «κονέ» - Τι «παίζει» με Ρέτσο - Τρελή αποκάλυψη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Σκάει το ΜΠΑΜ στην ΑΕΚ - Αυτός κάνει το μεγάλο «κονέ» - Τι «παίζει» με Ρέτσο - Τρελή αποκάλυψη!

Δύο εμφανίσεις ακόμα και μετά... χαιρετάει! Ποιος είναι;

Από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ ήταν χθες στο Μόναχο ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας στο ενεργητικό του μερικές τρομερές επεμβάσεις.

Όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό θέμα, ο Έλληνας γκολκίπερ σίγουρα ενθουσίασε τους σκάουτερς που βρέθηκαν στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσουν από κοντά, ενώ δεδομένα κέρδισε όλους τους χαμένους πόντους που είχε χάσει στα προηγούμενα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν και δεν έπιασε τα συνήθη γι' αυτόν υψηλά στάνταρτς απόδοσης. 

O νεαρός τερματοφύλακας βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ οι φήμες λένε ότι μέσα στους ενδιαφερόμενους υπάρχουν σύλλογοι και από τη Γερμανία.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν, άλλωστε, πως στη χθεσινή αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου έδωσε το «παρών» ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Κουτρούπης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr.

Πρόκειται για έναν ατζέντη, ο οποίος είναι πολύ καλά δικτυωμένος στη συγκεκριμένη αγορά και διατηρεί αρκετά καλές σχέσεις με τουλάχιστον δύο γερμανικές ομάδες.

Εξάλλου, ο Νίκος Κουτρούπης ήταν μέσα στους μάνατζερ που είχαν δουλέψει τη μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου στη Λεβερκούζεν και ήταν από τους πρώτους που άνοιξαν την πόρτα στον πρώην άσο του Ολυμπιακού στην αγορά της Γερμανίας. 

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ο Βασίλης Μπάρκας έχει κάνει «γκελ» σε πολλές ομάδες εκτός συνόρων και αν κλείσει καλά τις εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ, θεωρείται μάλλον σίγουρο πως θα φέρει το καλοκαίρι πρόταση στα γραφεία της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-βόμβα για Ολυμπιακό - Απίστευτο «ντου» θα ακουστεί σε όλη την Ευρώπη - Είναι δυνατόν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags