Facebook Pixel Sportdog.gr | Μαστίγιο και καρότο από «τίγρη» - Έξαλλος με παίκτες: «Δεν είχατε ψυχή, αν δεν το πάρουμε αποτύχαμε»
| 2018-11-09 19:18:00

Μαστίγιο και καρότο από «τίγρη» - Έξαλλος με παίκτες: «Δεν είχατε ψυχή, αν δεν το πάρουμε αποτύχαμε»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Μαστίγιο και καρότο από «τίγρη» - Έξαλλος με παίκτες: «Δεν είχατε ψυχή, αν δεν το πάρουμε αποτύχαμε»

Φοβερές ατάκες από τον Μελισσανίδη στα Σπάτα.

Το προπονητικό κέντρο των Σπάτων επισκέφτηκε την Παρασκευή ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος της προπόνησης και τους έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση στο Μόναχο.

«Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης», είπε στους κιτρινόμαυρους ο «τίγρης», ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστο το επεισόδιο Τσοσιτς-Χουλτ, για το οποίο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

«Επειδή μου αρέσει να σας τα λέω όλα εδώ μπροστά σας και μου αρέσει να τα λέμε συχνά, θα σας πω ότι η εικόνα αυτή με πείραξε. Μπορεί αμεσως να ζήτησαν και οι δυο συγγνώμη αλλά ειναι κάτι που έγινε δημόσια και χάλασε την εικόνα μας. Τα θέματα πειθαρχίας, γνωρίζετε ότι είναι η αδυναμία μου», είπε το αφεντικότης ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ξέχασε την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του στο ματς με τον Παναθηναϊκό. «Εγώ από συστήματά δεν ξέρω αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα γιατί δεν είχατε ψυχή. Σαφώς και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καταστροφή αλλά δώσαμε δικαιώματα χωρίς λόγο», ανέφερε.

Στο τέλος της ομιλίας του ο «τίγρης» καθόρισε τον απόλυτο φετινό σκοπό της ΑΕΚ, ο οποίος αν δεν επιτευχθή, τότε η χρονιά θα θεωρηθεί καταστροφή. «Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε θα έχουμε όλοι αποτύχει με πρώτον εμενα. Εγώ σας λέω ότι μπορούμε να το πάρουμε και πάλι και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς χωρίς τον κόσμο μας και το μόνο που σας ζητάω είναι να μπείτε με ψυχή από το πρώτο λεπτό, να το πάρουμε και να συνεχίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας», κατέληξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Είναι ξεκάθαρο, ότι με την παρέμβαση του ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου προσπάθησε να στηρίξει μεν τους παίκτες, να τους επιπλήξει δε για την εμφάνισή τους στο ντέρμπι με το Τριφύλλι, η οποία απογοήτευσε τον κόσμο και να στείλει το μήνυμά του στους... απείθαρχους. Γιατί ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και η ΑΕΚ φέτος με το -6 από την κορυφή δεν έχει την πολυτέλεια να απορροφά κραδασμούς από τέτοια κρούσματα. 

Σημειωτέον, ότι η ατάκα του για συστήματα έχει ως αποδέκτη τον προπονητή της ομάδας Μαρίνο Ουζουνίδη. Οπότε με την παρέμβασή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης δείχνει, ότι έχει βάλει όλη την ομάδα στη ζυγαριά. Άπαντες θα κριθούν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags