Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα έτοιμη να εκραγεί στον ΠΑΟΚ - Τρομερό «μήνυμα» σε Λουτσέσκου - Τον «τρώει» ο...
| 2018-11-09 21:50:00

Βόμβα έτοιμη να εκραγεί στον ΠΑΟΚ - Τρομερό «μήνυμα» σε Λουτσέσκου - Τον «τρώει» ο...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βόμβα έτοιμη να εκραγεί στον ΠΑΟΚ - Τρομερό «μήνυμα» σε Λουτσέσκου - Τον «τρώει» ο...

Αποστομωτική «ατάκα» από τη διοίκηση για τον πάγκο!

Μπορεί ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ να είναι το πρωτάθλημα, ωστόσο οι δύο σερί ήττες από τη Βίντι στο Europa League με κάκιστες εμφανίσεις προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις του κόσμου της ομάδας.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Δικέφαλος «στραβοπάτησε» και στο πρωτάθλημα πρόσφατα, μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο, ασκείται αρκετά έντονη κριτική στον Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού η ομάδα του παρουσιάζει μέτρια εικόνα στα τελευταία παιχνίδια..

Στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ εκφράζεται στήριξη προς τον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν αποφασίσει να διατηρήσουν πάση θυσία την ενότητα στον σύλλογο και την πίστη στον προπονητή της ομάδας.

Πάντως, από την άλλη πλευρά, κανείς δεν κρύβει ότι οι εμφανίσεις κόντρα στη Βίντι πείραξαν τους πάντες στον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Γιώργος Σαββίδης συμφώνησε δημοσίως με οπαδό της ομάδας, που χαρακτήρισε τη χθεσινή ήττα «ντροπή».

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο γιος του προέδρου της ΠΑΕ έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις με σημερινές του αναρτήσεις, οι οποίες περιελάμβαναν τον προπονητή της Κ-20 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κεραυνοί από Θεσσαλονίκη: «Μόνοι τους απαξίωσαν την πρόκριση - Τι άλλο θα θυσιάσουν; Δεν τολμάει...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags