Facebook Pixel Sportdog.gr | Κηδεία στην κυρία έκανε ο Ατρόμητος - Έσπασε τα δοκάρια η ΑΕΚ
| 2018-11-11 16:53:00

Κηδεία στην κυρία έκανε ο Ατρόμητος - Έσπασε τα δοκάρια η ΑΕΚ

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Κηδεία στην κυρία έκανε ο Ατρόμητος - Έσπασε τα δοκάρια η ΑΕΚ

Οι Περιστεριώτές νίκησαν 2-0 με δύο γκολ στο τέλος του αγώνα.

Μεγάλη νίκη πραγματοποίησε ο Ατρόμητος στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ έσπασε τα δοκάρια (είχε τρία) δεν μπορούσε να σκοράρει, αλλά οι Περιστεριώτες είχαν την ουσία και την κατέθεσαν στο τέλος του παιχνιδιού, όπου σκόραραν δύο φορές και με 2-0 πήραν το διπλό.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο Σπύρος Ρισβάνης με κεφαλιά σκόραρε και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στην ομάδα του.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να ξεκινήσει στο ματς με τον Ατρόμητο με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Χουλτ αριστερό μπακ, τον Τσόσιτς και τον Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Σιμόες και Αλεφ βρέθηκαν στον άξονα, ο Μπογέ έπαιξε αριστερό εξτρέμ, ο Μπακασέτας δεξιά και ο Μάνταλος πίσω από τον Λιβάγια.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης (66' Γκάλο), Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Χουλτ, Σιμόες, Άλεφ (77' Γιαννιώτας), Μπογέ (57' Πόνσε), Μπακασέτας, Μάνταλος, Λιβάγια

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαϊα, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Κιβρακίδης (86' Καρασαλίδης), Ουγκράι (65' Ενσικουλού), Μπρούνο, Κουλούρης (93' Μούγιακιτς)

Η ΦΑΣΗ Το δοκάρι του Μάνταλου στο 16'. Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, μετά στο χορτάρι, αλλά δεν πέρασε τη γραμμή.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Στο δοκάρι του Μάνταλου οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν ότι πέρασε γραμμή. Το ριπλέι έδειξε, ότι η μπάλα πατούσε γραμμή. Ο Διαμαντόπουλος δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στο παιχνίδι.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Η ΑΕΚ είχε τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, τον οποίο κατάφερε να περιορίσει επιθετικά, να τον αποσυντονίσει αμυντικά, με τις κινήσεις του Μάνταλου και του Μπακασέτα και να γίνει απειλητική με τις ευκαιρίες που έφτιαξε από τον άξονα και τις πτέρυγες. Ο Μέγερι στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός στο πρώτο ημίχρονο, καθώς είδε δύο φορές τα δοκάρια να τον σώζουν από σίγουρη παραβίαση. Η πρώτη ήταν στο 16' σε σουτ-κεραυνό του Μάνταλου και η δεύτερη στο 36' σε κοντινό πλασέ του Μπακάκη.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ να πιέζει και τον Ατρόμητο να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Στο 55' ο Χατζησαΐας εμπόδισε τον Λιβάγια ενώ έβγαινε απέναντι από τον Μέγερι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Μπακασέτα τράνταξε ξανά τα δοκάρια των Περιστεριωτών. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν καλά τις γραμμές τους και έβαλαν δύσκολη αποστολή στους κιτρινόμαυρους.

Βλέποντας ο Ουζουνίδης την ομάδα του να μην μπορεί να σκοράρει έριξε στο ματς τον Πόνσε, φρέσκαρε τη δεξιά του πλευρά με Γκάλο και έριξε μέσα τον Γιαννιώτα, μεταφέροντας τον Μπακασέτα πιο πίσω στον άξονα και δίπλα στον Σιμόες. Οι κινήσεις δεν καρποφόρησαν για την ΑΕΚ, η οποία από το 70' και μετά έτρεχε σαν τρελή και δεν έφτανε στην πηγή, για να πιει νερό.

Και αφού η Ένωση αδυνατούσε να σκοράρει, το πέτυχε ο Ατρόμητος στο 88', με τον Ρισβάνη, ύστερα από κόρνερ να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κουλούρη συνδυάστηκε με τον Μπρούνο, πέτυχε το 2-0 και κλείδωσε τηη νίκη για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι έφτασαν τους 24 βαθμούς. Η ΑΕΚ έκανε ακόμα δυσκολότερη τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι, ότι πριν λίγες ημέρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης έθεσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ως τον στόχο της ομάδας, αλλά παίκτες και προπονητής μάλλον δεν έλαβαν το μήνυμα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags