Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάγωσε η Ελλάδα με Διούδη - Σοκαριστικός τραυματισμός! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-11-11 20:48:00

Πάγωσε η Ελλάδα με Διούδη - Σοκαριστικός τραυματισμός! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάγωσε η Ελλάδα με Διούδη - Σοκαριστικός τραυματισμός! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Ένα σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα στο 48ο λεπτό του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναικός, με τον Σωκράτη Διούδη να έχει σφοδρή σύγκρουση με τον Κώστα Φορτούνη, να πέφτει στο έδαφος και να μένει για αρκετή ώρα στο χορτάρι.

Ο τραυματισμός του γκολκίπερ του Παναθηναϊκός ήταν πολύ σοβαρός, με συμπαίκτες και αντιπάλους να τραβούν τα μαλλιά τους και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να χειροκροτούν τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να μάθει τι συμβαίνει με τον Διούδη, καθώς όλοι στο γήπεδο αγωνιούσαν για την κατάστασή του.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έφυγε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και αντικαταστάθηκε από τον Κότσαρη. Ευτυχώς, έχει τις αισθήσεις του, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάσειση. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Nova, ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, υποστήριξε ότι ο Διούδης έχασε για λίγο τις αισθήσεις του και του γύρισε η γλώσσα!

Ευτυχώς ο Έλληνας άσος ανέκτησε τις αισθήσεις του και θα μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Όπως μετέδωσαν οι ρεπόρτερ της Nova, ο Διούδης είχε χάσει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου και κλωτσούσε το φορείο εκνευρισμένος με την ατυχία του.

Τα πρώτα νέα για την κατάσταση του Διούδη είναι καλά, καθώς τα ρεπορτάζ της τηλεοπτικής μετάδοσης ανέφεραν ότι βρίσκεται στα αποδυτήρια με τον γιατρό του Παναθηναϊκού και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Δείτε τον τραυματισμό και τις συγκλονιστικές στιγμές που ακολούθησαν ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags