Facebook Pixel Sportdog.gr | Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Ο προπηλακισμός του Σπανού στο ΟΑΚΑ!
| 2018-11-11 23:29:00

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Ο προπηλακισμός του Σπανού στο ΟΑΚΑ!

Sportdog Team
Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Ο προπηλακισμός του Σπανού στο ΟΑΚΑ!

Δείτε τον... χαμό που έγινε μετά το ΑΕΚ-Ατρόμητος.

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε μετά τα γκολ του Ατρομήτου στο κεκλεισμένων των θυρών ματς στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, όταν ο ιδιοκτήτης των Περιστεριωτών, Γιώργος Σπανός, πανηγύρισε έξαλλα τα γκολ της ομάδας του (0-2).

Ο κ. Σπανός μόλις είδε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα, σηκώθηκε και χειροκρότησε την ομάδα του μοιράζοντας μπράβο στους ποδοσφαιριστές του, κίνηση που δεν άρεσε μάλλον σε κάποιους φιλάθλους των γηπεδούχων που βρίσκονταν κοντά του.

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν δέχθηκε έντονη φραστική επίθεση από άτομα που βρίσκονταν στα επίσημα, με υβριστικά συνθήματα που αφορούσαν στον ίδιο προσωπικά, τον Ατρόμητο, αλλά και τον... ΠΑΟΚ!

Ο Γιώργος Σπανός σε έξαλλη κατάσταση απάντησε και ο ίδιος σε κάποιες από τις ύβρεις και κυριολεκτικά φυγαδεύτηκε από το γήπεδο χωρίς να συμβεί κάτι χειρότερο, χάρη και στην επέμβαση του Γιάννη Παπαδόπουλου, στενού συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσαννίδη, ο οποίος συνόδευσε τον ιδιοκτήτη του Ατρομήτου μέχρι το αυτοκίνητό του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την στιγμή της λεκτικής επίθεσης προς τον Σπανό, όπως την μετέδωσε η ΕΡΤ στην Αθλητική Κυριακή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags