Facebook Pixel Τεράστια δικαίωση - «Καθάρισε» στεγνά τον Ουζουνίδη - Χωρίς αντίπαλο ο Δώνης
| 2018-11-12 13:30:00

Τεράστια δικαίωση - «Καθάρισε» στεγνά τον Ουζουνίδη - Χωρίς αντίπαλο ο Δώνης - Πρώτος μάγκας ο…

του Νίκου Στεργίου
Τεράστια δικαίωση - «Καθάρισε» στεγνά τον Ουζουνίδη - Χωρίς αντίπαλο ο Δώνης - Πρώτος μάγκας ο…

Τρελή εξέλιξη για τον κόουτς της ΑΕΚ. Του κάνουν «χουνέρια» παντού.

Στις 29 Οκτωβρίου το sportdog.gr άνοιξε τις κάλπες του σε μία δημοσκόπηση με τεράστιβα απήχηση στο Facebook. Ρωτούσαμε ποιον θεωρείτε κορυφαίο Έλληνα τεχνικό και η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών ψήφισε υπέρ του Γιώργου Δώνη, αφήνοντας αρκετά πίσω τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ακόμα πιο μακριά, στην τρίτη θέση, τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, Άγγελο Αναστασιάδη.

Η «δικαίωση», λοιπόν, όσων θεωρούν τον προπονητή του Παναθηναϊκού, κορυφαίο Έλληνα τεχνικό, δεν άργησε να έρθει. Λίγες μέρες αργότερα και μετά τα τελευταία ντέρμπι στη Super League, η απάντηση της πλειοψηφίας φαίνεται πως έχει βάση και είναι σωστή. Οι «πράσινοι» διαθέτουν αυτή τη στιγμή τον πιο ικανό Έλληνα κόουτς, κάτι που διαπιστώθηκε ξεκάθαρα στα μεγάλα παιχνίδια, αλλά και γεγονός που μαρτυράει η εκπληκτική -τηρουμένων των αναλογιών- πορεία των… μωρών του Γιώργο Δώνη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Αντιθέτως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος ήταν στη δεύτερη θέση του σχετικού γκάλοπ, βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση στην ΑΕΚ. Δέχεται σε αυτή τη φάση σκληρή κριτική από τους πάντες και καλείται να διαχειριστεί ένα βαρύ κλίμα για να γυρίσει το χαρτί και να ανατρέψει τα δεδομένα. Μπορεί και να τα καταφέρει, ωστόσο το γεγονός ότι η Ένωση έχει μείνει τόσο πίσω στη βαθμολογία δεν του δίνει πολλές ελπίδες. 

Όπως και να έχει, σύμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση και με όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, ένα είναι σίγουρο. Πως εκτός από τον κόσμο, δικαιώνεται και η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου, η οποία τόλμησε την αντικατάσταση του -πολύ αγαπημένου στις τάξεις των οπαδών- Μαρίνου Ουζουνίδη το περασμένο καλοκαίρι με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος όταν ανέλαβε το δύσκολο φετινό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού οι περισσότεροι τον χαρακτήριζαν… τρελό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags