Facebook Pixel Στην… πρέσα ο Μαρτίνς - Γιατί «τρελαίνεται» - «Χαμός» στον Ολυμπιακό
| 2018-11-13 15:48:00

Στην… πρέσα ο Μαρτίνς - Γιατί «τρελαίνεται» - «Χαμός» στο Ρέντη - Όλοι πέφτουν πάνω του

του Παναγιώτη Νικολάου
Στην… πρέσα ο Μαρτίνς - Γιατί «τρελαίνεται» - «Χαμός» στο Ρέντη - Όλοι πέφτουν πάνω του

Δεν... ησυχάζει ο Πορτογάλος, τι μηνύματα παίρνει!

 

Στο καταλληλότερο σημείο ήρθε για τον Ολυμπιακό η διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα έχει ανάγκη να ηρεμήσει μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στο αγωνιστικό κομμάτι.

Όπως σας γράφαμε και χθες, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν… κινδυνεύει στην παρούσα φάση, κάθε άλλο στηρίζεται απόλυτα από τη διοίκηση, καθώς είναι ένας προπονητής που αποδεδειγμένα δουλεύει καθημερινά σκληρά.

Άλλωστε, το «πρόβλημα» για τον 43χρονο τεχνικό δεν αφορά τόσο το τακτικό κομμάτι, ή τις επιλογές του στην 11άδα, όσο το γεγονός ότι έχει πολλή πίεση, κάτι που βγάζει πολλές φορές όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην εν γένει στάση του σαν άνθρωπος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποβάλλει το άγχος πως κοουτσάρει για πρώτη φορά στην καριέρα του μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, με αποτέλεσμα αυτό να τον επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό πάνω στη δουλειά του.

Παρότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει προσπάθειες να τον… καλμάρουν, ο Πέδρο Μαρτίνς είναι συνεχώς στην… τσίτα, γεγονός, βέβαια, που αποδεικνύει ότι έχει αντιληφθεί πού βρίσκεται και ποιες είναι οι απαιτήσεις που υπάρχουν από τη διοίκηση και τον κόσμο.

Σε αυτό το διάστημα, λοιπόν, ο Πορτογάλος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει χωρίς να είναι στην… πρέσα, έτσι ώστε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας και να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα τα αγωνιστικά προβλήματα. Έχοντας, φυσικά, στο πλευρό τους ανθρώπους της διοίκησης που βρίσκονται συνέχεια δίπλα του για να τον βοηθούν και να τον στηρίζουν.

Το πρωτοσέλιδο του «Φωτός»

Στο μεταξύ, συνεχίζεται ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ιστορική εφημερίδα «Φως» και τον Ολυμπιακό. Το σημερινό καυστικό πρωτοσέλιδο του «Φωτός» (δείτε το ΕΔΩ) που ασκεί σκληρή κριτική στους παίκτες της ομάδας, αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς, δύο μέρες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν έμεινε ασχολίαστο από διαδικτυακές «ερυθρόλευκες» στήλες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερές βόμβες: «Τι θα κάνει ο Μαρινάκης με Μαρτίνς - Δεν του είπε για Τουρέ - Γιατί έφυγε ο Καρίμ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags