Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελές φήμες στον ΠΑΟ μετά το ντέρμπι - Έσκασε πρόταση βόμβα; - Να τι θα κάνει η ΠΑΕ
| 2018-11-13 17:30:00

Τρελές φήμες στον ΠΑΟ μετά το ντέρμπι - Έσκασε πρόταση βόμβα; - Να τι θα κάνει η ΠΑΕ

του Νίκου Στεργίου
Τρελές φήμες στον ΠΑΟ μετά το ντέρμπι - Έσκασε πρόταση βόμβα; - Να τι θα κάνει η ΠΑΕ

Φούντωσαν τα σενάρια και όλοι ψάχνονται. Εδώ η αλήθεια!

Εξαιρετική είναι η δουλειά που κάνει ο Γιώργος Δώνης μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό, που έχει παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα ακόμα και στα ντέρμπι, ειδικά σε αυτό με την ΑΕΚ, όπου δεν κέρδισε καθαρά και μόνο από... ατυχία.

Ο Έλληνας τεχνικός βλέπει πολλούς από τους νεαρούς παίκτες του να... βγάζουν μάτια, όπως ο Μπουζούκης, ο Χατζηγιοβάνης, ο Χατζηθεοδωρίδης, αλλά και ο Καμπετσής. Για τον τελευταίο ήρθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Ο 19χρονος επιθετικός διανύει πολύ καλή σεζόν και παρότι στα τελευταία παιχνίδια κάθεται στον πάγκο λόγω Μακέντα, ο Δώνης δείχνει να υπολογίζει αρκετά σε αυτόν. Παρόλα αυτά, το περιβάλλον του και ο μάνατζέρ το, "ψάχνονται" και για ομάδες στο εξωτερικό, ωστόσο οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο από... Βέλγιο μεριά και συγκεκριμένα την Σταντάρ.

Αυτό που έχει σημασία στην όλη υπόθεση για τον Καμπετσή είναι ότι για πρώτη φορά έγινε λόγος για ρήτρα αποδέσμευσής του από το Τριφύλλι, κάτι που έως τώρα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, γράφτηκε στον Τύπο ότι το ποσό με το οποίο τον αποδεσμεύουν οι Πράσινοι φτάνει στο 1 εκατομμύριο ευρώ, αν και οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα ήθελαν τη δεδομένη χρονική στιγμή να πουλάνε παίκτες δεξιά και αριστέρα, αφού ακόμα υφίσταται ο μεταγραφικός περιορισμός.

Εντούτοις, αν έφτανε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ μια οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση είτε για τον Καμπετσή, είτε για κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή, τότε δεν αποκλείεται να συζητούσαν το ενδεχόμενο μεταγραφής. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags